Centrum Silver 50+ Complet de la A la Z, 30 comprimate, GSK

Suplimente alimentare

Brand: CENTRUM
Achizitioneaza un un produs Centrum* si primesti o pasta de dinti Sensodyne Multi Care 75 ml Achizitioneaza un un produs Centrum* si primesti o pasta de dinti Sensodyne Multi Care 75 ml
In stoc
29,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Centrum Silver 50+ Complet de la A la Z, 30 comprimate, GSK

7479634

Centrum Silver 50+ Complet de la A la Zinc este un supliment alimentar imbunatatit, pentru optimizarea beneficiilor zilnice asupra sanatatii. Este complet, avand o formula echilibrata, special creata pentru adulti cu varsta de peste 50 ani. Supliment alimentar cu vitamine, minerale si luteina. 

Fierul este necesar pentru transportul oxigenului in sange. Manganul, Magneziul si Fosforul indeplinesc roluri cheie in administrarea nivelurilor energetice din organism, pe parcursul intregii zile, iar iodul este necesar metabolismului energetic.

Beneficii:

  • Imunitate: contine antioxidanti importanti pentru functionarea normala a sistemului imunitar.
  • Vitalitate: contine gama completa de Vitamine B, pentru mai multa energie.
  • Ochi sanatosi: contine vitamina A si luteina in cantitati echilibrate, pentru a ajuta la mentinerea unor ochi sanatosi.
  • Oase sanatoase: contine Ca si vitaminele D si K pentru a ajuta la sanatatea sistemului osos.
  • Sanatatea pielii: Centrum combina Vitaminele A, C, biotina si nicotinamida, toate acestea contribuind la sanatatea pielii.

Ingrediente: Fosfat dibazic de calciu; oxid de magneziu; vitamina C; agenti de incarcare: E460/ E464; clorura de potasiu; amidon modificat; stabilizator: E1202; niacinamida; vitamina E; maltodextrina; calciu-D-pantotenat; amidon; fumarat feros; oxid de zinc; sulfat de mangan; emulsifianti: E470b/ E433; sirop de glucoza; antiaglomerant: E551; beta-caroten; vitamina B6; vitamina B1; vitamina B2; gelatina; luteina; sulfat de cupru; sucroza; vitamina A; acid folic; clorura de crom; molibdat de sodiu; iodura de potasiu; biotina; selenat de sodiu; ulei vegetal; vitamina K; antioxidant: E321; vitamina D; vitamina B12; coloranti: E171/ E153.

Mod de administrare: 1 comprimat/zi, pentru adulti de peste 50 ani. Comprimatele au un invelis special, care le face usor de inghitit.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 24.02.2022