Centrum Junior Pro de la A la Zinc, 30 comprimate, GSK

Suplimente alimentare

Brand: CENTRUM
In stoc
31,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Centrum Junior Pro de la A la Zinc, 30 comprimate, GSK

5330664

In special in perioada de crestere, aportul suficient de vitamine, minerale si oligoelemente este de o importanta esentiala pentru copii si adolescenti. In cursul perioadelor de efort fizic sau intelectual intens, in cursul perioadelor de boala si convalescenta sau in cazul oboselii cronice exista un necesar crescut de vitamine, care adeseori nu poate fi satisfacut doar prin alimentatie.

Beneficii:

  • Ofera un aport suficient de nutrienti este o preconditie importanta pentru o viata sanatoasa si plina de energie.
  • Un singur comprimat pe zi acopera necesarul de multe vitamine, minerale si oligoelemente ale unui copil.
  • Contine agenti antioxidanti (vitaminele C, E si seleniu) si, de aceea, contribuie la functionarea adecvata a celulelor.

Ingrediente: Xylitab 100 (xylit si polidextroza), oxid de magneziu, vitamina C, fosfat de calciu, acid citric, arome zmeura/lamaie, fumarat feros, vitamina E, celuloza microcristalina, stearat de magneziu, dioxid de siliciu (Syloid 244FP), acid stearic, biotina, nicotinamida, clorura de potasiu, vitamina A (ca acetat), pantotenat de calciu, Aspartam, colorant E124, vitamina D3, sulfat monohidrat de mangan, hidroclorura de piridoxina, monohidrat de tiamina, riboflavina, vitamina K, acid folic, ciancobalamina, selenat de sodiu.

Continut energetic (caloric), proteic, glucidic si lipidic neglijabil. Nu contine zahar. Este adecvat pentru diabetici. Contine Aspartam, o sursa de fenilalanina.

Mod de utilizare: Pentru copii (4-12 ani) se recomanda 1 comprimat/zi, daca medicul nu recomanda altfel.

Avertizari: Abuzul de Xylit poate determina reactii laxative.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate masticabile.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 17.11.2022