Articulatii oase muschi (217)

Sortare dupa
Ibalgin Gel, 50g, Zentiva

Suplimente alimentare

Ibalgin Gel este un preparat topic pentru dureri articulare si musculare, antiinflamatoare nesteroidiene de uz topic, ce contine ibuprofen 5 g si excipienti: hidroxietilceluloza, propilenglicol, alcool izopropilic, etanol 96%, trolamina, apa purificata.
Hyalone 60mg seringa 4ml, Csc Pharmaceuticals

Suplimente alimentare

HYALONE este un inlocuitor temporar al lichidului sinovial pentru pacientii care sufera de artropatie degenerativa sau mecanica la nivelul soldului si genunchiului, care determina o modificare a performantelor functionale ale lichidului sinovial, fara sinovita activa.
484.89 Lei
Stoc epuizat
Cupru Coloidal Bios Pur 10ppm, 480ml, Aghoras

Suplimente alimentare

Refacerea pielii, a sistemului osos sunt doar cateva dintre efectele importante pe care le are acest produs. Multitudinea de procese in care este implicat cuprul face dificila descrierea lor pe larg in aceasta sectiune a magazinului.
Iron Complex, 30 tablete, Secom

Suplimente alimentare

Iron Complex contine fier chelatat cu aminoacizi pentru absorbtiei superioara, ce ofera suport in absorbtia, metabolismul si transportul normal al fierului in organism.
25.39 Lei
Stoc epuizat
Polar frost gel, 150 ml, Niva Medical Oy

Suplimente alimentare

Polar Frost - Gel cu Aloe Vera, Mentol si Eucalypt este folosit in diverse traumatisme ale articulatiilor si tesuturilor moi pentru diminuarea d
44.79 Lei
Stoc epuizat
Articulatii oase muschi

Articulatii oase muschi

Suplimente pentru articulatii, oase si muschi