Mena Q7 vitamina K2 naturala, 30 capsule, Plant Extrakt

Suplimente alimentare

In stoc
27,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7501657

Sustine sanatatea si integritatea oaselor. Produs natural original obtinut din Natto/ soia fermentata biotehnologic. Fara reactii secundare.

Mod de utilizare: Administrare o data pe zi
Vitaminele K sunt vitamine liposolubile, dintre care, mai cunoscuta pentru rolul sau in procesul de coagulare a sangelui este vitamina K1 (fitomenadiona).Vitamina K2 este o alta vitamina K (menaquinona) ale carei proprietati sunt,in principal, de activare a mecanismelor de legare a calciului la nivelul matricei osoase.
Un aport alimentar insuficient de vitamina K2 duce la oase fragile.

Recomandare:
Persoanelor care prezinta factori de risc:
- pentru demineralizari osoase (in special femeilor la premenopauza si menopauza)
- copii in perioada de crestere
Persoanelor cu afectari la nivelul matricei osoase, pentru o utilizare eficienta a calciului in organism.

Ingrediente/ 1 capsula:
O capsulacontine: vitamina K2 Mena Q7 (obtinuta din Natto/soia fermentata biotehnologic), in ulei de Floarea-soarelui 30 mg (echivalent la 45 mcg vitamina K2), colecalciferol 0,48 mg (echivalent la 400 UI Vitamina D3), ulei de In (Linumusitatissimum) 210 mg, capsula (glicerina, gelatina, oxid de fier negru si oxid de fier rosu).

Mod de administrare: adulti si copii peste 12 ani: se recomanda, in general, cate o capsula o data pe zi, administrata cu un pahar cu apa, in timpul mesei sau imediat dupa masa.

Atentionari: Se recomanda avizul medicului la administrarea produsului in sarcina si alaptare, in cazul celor care sunt sub tratament cu anticoagulante.

Forma de prezentare: 30 capsule

Data ultimei actualizari 25.10.2020