Suplimente alimentare

Mena Q7 vitamina K2 naturala, 30 capsule, PlantExtrakt

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

32,99 Lei

Pret / CPS: 1,10 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Mena Q7 vitamina K2 naturala, 30 capsule, PlantExtrakt

7501657

Sustine sanatatea si integritatea oaselor. Produs natural original obtinut din Natto/ soia fermentata biotehnologic. Fara reactii secundare.

Mod de utilizare: Administrare o data pe zi
Vitaminele K sunt vitamine liposolubile, dintre care, mai cunoscuta pentru rolul sau in procesul de coagulare a sangelui este vitamina K1 (fitomenadiona).Vitamina K2 este o alta vitamina K (menaquinona) ale carei proprietati sunt,in principal, de activare a mecanismelor de legare a calciului la nivelul matricei osoase.
Un aport alimentar insuficient de vitamina K2 duce la oase fragile.

Recomandare:
Persoanelor care prezinta factori de risc:
- pentru demineralizari osoase (in special femeilor la premenopauza si menopauza)
- copii in perioada de crestere
Persoanelor cu afectari la nivelul matricei osoase, pentru o utilizare eficienta a calciului in organism.

Ingrediente/ 1 capsula:
O capsulacontine: vitamina K2 Mena Q7 (obtinuta din Natto/soia fermentata biotehnologic), in ulei de Floarea-soarelui 30 mg (echivalent la 45 mcg vitamina K2), colecalciferol 0,48 mg (echivalent la 400 UI Vitamina D3), ulei de In (Linumusitatissimum) 210 mg, capsula (glicerina, gelatina, oxid de fier negru si oxid de fier rosu).

Mod de administrare: adulti si copii peste 12 ani: se recomanda, in general, cate o capsula o data pe zi, administrata cu un pahar cu apa, in timpul mesei sau imediat dupa masa.

Atentionari: Se recomanda avizul medicului la administrarea produsului in sarcina si alaptare, in cazul celor care sunt sub tratament cu anticoagulante.

Forma de prezentare: 30 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.10.2020