Ulei esential de Ravensara Aromatica, 10ml, Mayam

Frumusete si ingrijire

Brand: MAYAM
In stoc
17,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ulei esential de Ravensara Aromatica, 10ml, Mayam

652356465

Cu mirosul sau dulce aromatic, este o esenta cu actiune tonifianta, imunostimulatoare, reduce stresul si oboseala. Are proprietati antivirale, antiseptice, antiinfectioase si antalgice.

Proprietati:

- Este obtinut prin distilare cu abur din frunze, rezultand un lichid fluid clar, culoare incolor usor galbui, cu miros proaspat, aromatic, usor condimentat, similar putin cu anasonul.

- Antiviral, antiinfectios; detensionant, antistres; tonifiant cutanat si nervos; usor analgezic; fortifiant; imunostimulant; expectorant, respirator.

- Este indicat pentru masaje de relaxare; masaje pentru stimularea sistemului imunitar; gripa si infectii virale; acnee, herpes; infectii cutanate usoare; oboseala, stres, nervozitate; oboseala musculara; curatarea aerului din incaperi (in special unde sunt persoane bolnave).

Avertizari: A nu se confunda cu uleiul de Ravintsara (cinnamomum camphora) care este un cu totul alt ulei, ce are proprietati diferite.

Forma de prezentare: Sticluta de 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 17.11.2022