Suplimente alimentare

Tinctura trei focare Meridian, 100ml, Steaua Divina

32,49 Lei

Pret / FL: 32,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tinctura trei focare Meridian, 100ml, Steaua Divina

652359272

Produsul este compus din amestecuri de pulberi de plante medicinale si aromatice, care actioneaza asupra meridianului energetic Ficat Trei Focare (denumit si Triplu-ncalzitor). Aceasta forma de administrare este o sui-generis “acupunctura cu pulberi de plante” si energizeaza intregul meridian, activand toate punctele sale focar.

Se recomanda ca adjuvant in: sinuzita, alergii, ateroscleroza, guta, reumatism.

Actiuni: depurativ, antioxidant, antiinflamator, regleaza temperatura corpului, hipocolesterolemiant, diuretic.

Compozitie: Catina (Hippophae rhamnoides), Coacaz-negru (Ribes nigrum), Coada-racului (Potentilla anserina), Coada-soricelului (Achillea millefolium), Iarba-mare (Inula helenium), Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra), Pir (Agropyron repens), Revent (Rheum officinale), Soc (Sambucus nigra), Splinuta (Solidago virgaurea), alcool etilic alimentar, apa deionizata.

Mod de administare: O jumatate de lingurita de 4 x/zi, inainte de masa, intr-o lingurita de miere de albine sau intr-un pahar cu apa.

Contraindicatii: Alergie la oricare dintre componentele produsului.

Forma de prezentare: Flacon de 100ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.12.2021