Remedii naturiste

Tinctura de vasc, 50ml, Dacia Plant

9,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tinctura de vasc, 50ml, Dacia Plant

17537408

Este folosit pentru mentinerea diviziunii celulare, a functiei cardiace si a tensiunii arteriale, in limite normale, este util in asigurarea unei functii articulare normale. Tinctura de vasc este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei viscum album. Intern, contribuie la mentinerea tensiunii arteriale si ritmului cardiac in limite normale, combaterea spasmelor care apar la nivelul tractului respirator si mentinerea procesului de multiplicare celulara in limite normale. Extern, contribuie la mentinerea functionalitatii articulatiilor in limite normale.

Ingrediente: Extract 1:3,75 in solutie hidroalcoolica (alcool etilic/apa 35/65 in raport de masa) din parti aeriene de vasc (Viscum album).

Mod de administrare:

Uz intern:

Adulti: cate o lingurita de tinctura diluata in 100ml de apa (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute inaintea mesei.

Uz extern:

Pentru reducerea disfunctiilor articulare se aplica sub forma de comprese cu tinctura, care se mentin la locul afectat minim 2 ore. Inaintea administrarii produsului se recomanda ca, persoanele care au o piele sensibila, sa aplice o crema cu extract de plante, argila sau rasina.

Precautii:

La persoanele cu sensibilitate la stomac se recomanda administrarea produsului dupa masa.

Nu utilizati in timpul sarcinii si alaptarii.

Nu utilizati in caz de intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Forma de prezentare: 50ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 26.03.2021