Tinctura de lemn dulce, 50ml, Dacia Plant

Remedii naturiste

In stoc
8,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17537331

Produsul are efect estrogenic, antiseptic, expectorant, tonic si calmant si contribuie la mentinerea sanatatii pielii. De asemenea, este recomandat pentru functionarea normala a sistemului hormonal feminin si a glandelor corticosuprarenale. Intern, contribuie la: functionarea normala a sistemului hormonal feminin si a glandelor corticosuprarenale, mentinerea sanatatii arborelui bronsic, accelerarea tranzitului intestinal incetinit. Extern, contribuie la mentinerea sanatatii pielii.

Ingrediente: Extract 1:3,75 in solutie hidroalcoolic (alcool etilic/apa - 35/65 in raport de masa) din radacini de lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra).

Mod de administrare:

Intern:

Copii intre 3 si 12 ani: cate 10-15 picaturi de tinctura , diluate in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi.

Copii si tinerii intre 12 si 18 ani: cate 15-20 picaturi tinctura diluate in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi.

Adulti: cate 30 picaturi de tinctura diluate in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi.

Produsul se administreaza cu 30 de minute inaintea mesei.

Extern: Pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul pielii se fac badijonari locale cu tinctura sau cu solutia diluata (obtinuta prin adaugarea a 25 picaturi de tinctura la 100 ml de apa), in functie de sensibilitatea pielii.

Recomandari: In situatiile in care este necesara administrarea indelungata se recomanda cure de minim 3 luni cu o saptamana pauza dupa fiecare luna de administrare.

Precautii: La persoanele cu sensibilitate la stomac, se recomanda administrarea produsului dupa masa.

Forma de prezentare: 50ml

Data ultimei actualizari 24.03.2021