Suzeta ortodontica monobloc din latex organic pentru 0-6 luni 670-00, 1 bucata, Grunspecht

Mama si copilul

In stoc
28,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Suzeta ortodontica monobloc din latex organic pentru 0-6 luni 670-00, 1 bucata, Grunspecht

652376017

Suzeta monobloc ortodontica este fabricata din latex de cauciuc organic, ecologic și durabil. Scutul drept si moale in forma de inima are un decupaj pentru nas si permite libertatea de miscare a muschilor buzelor si gurii. Orificiile de ventilatie in forma de inima impiedica lipirea si blocarea acesteia si asigura o mai buna circulatie a aerului, care ajuta la evitarea iritatiilor pielii. Tetina ortodontica este modelata pentru a se potrivi maxilarului. Suzeta este o alternativa ecologica la produsele petroliere sintetice, fiind fabricata din latex de cauciuc natural ecologic si durabil, obtinut din arborele Hevea care in general creste in Asia de Sud-Est. Nu contine materiale toxice sau coloranti, avand culoarea naturala de cauciuc. Acest produs indeplineste toate atuurile pentru a fi o alegere sigura pentru bebelusul tau.

Caracteristici:

  • Suzeta ortodontica monobloc BIO, din latex de cauciuc organic;
  • Dimensiunea 1: recomandata pentru 0-6 luni;
  • Proprietati: tetina cu forma ortodontica prietenoasa cu maxilarul; scut moale in forma de inima ce ofera libertate de miscare; orificii de ventilatie pentru a impiedica iritarea pielii;
  • Corespunde standardului de siguranta pentru articole destinate bebelusilor DIN EN 1400.

Materiale: 100% cauciuc natural, fara BPA si ftalati, fara coloranti.

Forma de prezentare: 1 bucata.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 13.02.2023