Suplimente alimentare

Refalgin, 20 comprimate, Farma-Derma

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
73,49 Lei

Pret / CPR: 3,67 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Refalgin, 20 comprimate, Farma-Derma

7520878

Refalgin este un dispozitiv medical cu actiune mecanica, indicat in tratamentul refluxului gastroesofagian pentru a reduce simptomele aferente, inclusiv: regurgitarea acida, arsura stomacala, pirozisul gastric (arsura retrosternala) pe durata sarcinii, digestia precara asociata cu refluxul continutului gastric, tuse, disfonia (raguseala) si inflamatiile nazofaringiene.

Se poate utiliza pe durata unui tratament permanent cu medicamente antiinflamatoare nesteroidale ca profilaxie primara a gastropatiei provocata de NSAID.

Compozitie:

Acid alginic 365 mg, alginat de sodiu 300 mg, bicarbonat de sodiu, carbonat de calciu, maltodextrina, clorura de sodiu, celuloza microcristalina, dioxid de siliciu, simeticona, grasime vegetala hidrogenata, stearat de magneziu, apa.

Strat filmat - celuloza hidroxipropil.

Mod de utilizare:

Luati Refalgin comprimate cu cel putin 2 ore inainte sau 2 ore dupa ce luati medicamente sau alte produse bucale, astfel incat acesta sa nu interfereze cu absorbtia lor. inghititi cu apa 1-2 comprimate dupa mese. Spalati-va pe maini inainte de a utiliza dispozitivul medical. Durata utilizarii depinde de evolutia simptomelor.

Prezentare: 20 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021