Spuma pentru par si corp Sensitive Skin Baby Natural, 250ml, Attitude

Mama si copilul

In stoc
51,99 Lei
Cantitate maxima: 1 buc.

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Spuma pentru par si corp Sensitive Skin Baby Natural, 250ml, Attitude

652364235

Imbogatit cu ovaz coloidal, solutia hypoalergenica pentru piele sensibila este special conceputa pentru cei a caror bariera de protectie a pielii a fost afectata, devenind mai vulnerabila. Zilnic, suntem expusi la o varietate de produse de ingrijire care contin chimicale cauzatoare de cancer tolerate legal, mutageni si perturbatori endocrini. Spuma nu contine ingrediente care pot afecta sanatatea dumneavoastra.

Ingrediente: Apa(solvent), Cocoglucosid (surfactant), Glicerina (umectant), Cocoil glutamat de sodiu (surfactant), Decil glicozida (surfactant), Citrat de cocoglucosid , Eter Dicaprylyl (emolient), benzoat de sodiu (conservant natural), citrat de trietil (antioxidant), sorbat de potasiu (conservant natural), cetona de zmeura (agent de calmare a pielii) emolient).

Mod de utilizare: pompati o cantitate mica in palma sau pe un burete umed si spumati pe piele si in par Clatiti bine cu apa calduta. Recomandam sa uscati bine pielea pentru a indeparta apa ramasa intre degete sau incheieturi. Numai pentru uz extern.

Mod de prezentare: un flacon cu dozator de 250ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 22.09.2022