Scutece pentru copii Premium Care, Marimea3, 5-9 kg, 20 bucati, Pampers

Mama si copilul

Brand: PAMPERS
In stoc
20,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7518012

Pentru cel mic, atingerile sunt o cale de a descoperi universul din jurul lui. Cu fiecare mangaiere, cu fiecare contact, lumea incepe sa prinda contur. Pentru ca cel mic sa poata explora lumea cu bucurie, pielea lui trebuie sa fie sanatoasa si uscata. De aceea, Pampers a creat noul Premium Care pentru a ocroti cea mai pretentioasa piele din lume, pielea bebelusului tau, oferindu-i o protectie de 5 stele.

 Beneficii:

  • Ofera ultra protectie impotriva umezelii;
  • Protejeaza pielea;
  • Ofera confort in utilizare.

Pampers® Premium Care este realizat dintr-un material moale ca de bumbac, placut la atingere, in timp ce stratul exterior protejeaza cu delicatete zona acoperita de scutec.

Datorita stratului din gel super-absorbant Dry Max, umezeala este retinuta in interior.

Noul Premium Care are toate elementele necesare pentru a pastra pielea bebelusului uscata si curata:  strat exterior ce lasa pielea sa respire, sistem unic de absorbtie a scaunelor moi (marimile 1-3) si strat cu lotiune speciala din Aloe Vera ce ofera efect hidratant si protector.

Tehnologia inovatoare Dry Max permite o distribuire optima a gelului super-absorbant din interior, astfel incat scutecul Premium Care sa fie cu pana la 20% mai subtire si mai confortabil, dar la fel de eficient in protejarea pielii bebelusului tau.

Mod de prezentare: un pachet cu 20 de bucati.

Data ultimei actualizari 10.05.2021