Scutece Eco Friendly Pants Nr 5, 12-18kg, 19 bucati, Bambo Nature

Mama si copilul

Campanie nationala talon razuibil Dr.Max
In stoc
35,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Scutece Eco Friendly Pants Nr 5, 12-18kg, 19 bucati, Bambo Nature

652364295

Bambo Nature si-a asumat o misiune dubla: sa ofere un scutec super absorbant si confortabil pentru bebelusul tau, dar si sa lase in urma o lume mai buna. Gandit in linia traditiilor nordice centrate pe sustenabilitate, producem scutece pe baza unui proces prietenos cu mediul si, in acelasi timp, ne asiguram ca scutecul nu contine ingrediente chimice sau parfum, reducand la minimum riscul de predispozitie la alergii sau eritem fesier.

Scutecul este detinator al certificarilor FSC, Nordic Swan, EU Eco label (cu exceptia produselor marcate CE) si Asthma Allergy. In plus, este si testat dermatologic.

Mod de utilizare: chiloteii Bambo Nature ii ajuta pe micuti sa faca tranzitia de la scutece la utilizarea toaletei. Acestia sunt subtiri si usor de ridicat sau scos, de mainile lor micute, chiar si atunci cand se grabesc tare-tare. Ii scoateti si ii puneti la loc asa cum procedati cu lenjeria normala

Gandit astfel incat sa reduca la minimum riscul de aparitie a alergiilor sau eritemului fesier. Scutecul prietenos cu mediul. Super-fin cu pielea bebelusului. Performanta de top.

Mod de prezentare: pachet cu 19 bucati.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 08.12.2021