Energie si vitalitate (42)

Sortare dupa
Tonic general, 30 comprimate, Alevia

Remedii naturiste

Tonic General contine o combinatie de vitamine si minerale necesare functionarii normale a organismului. De asemenea, contine panax ginseng ce imbunatateste functiile generale si intareste rezistenta naturala a organismului.
Ulei Esential Lamaie 100% Organic Ecocert, 10ml, Soil

Remedii naturiste

Uleiul esential organic de Lamaie (Citrus limon)  este un produs dintr-o singura specie de planta si nu este amestecat cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante, facut din coaja copacului de Lamaie, este un ulei plin de viata, cu aroma de citrice.
Valeriana, 40 capsule, Hofigal

Remedii naturiste

Asigura un aport bogat de nutrienti si substante bioactive necesar pentru suplimentarea dietei in restabilirea functiilor fiziologice si a starii de sanatate a organismului, contribuind la sustinerea unui psihic sanatos.
Reteta Tatoiu, 400g, Prisaca Transilvania

Dieta si nutritie

Desi acest produs este de o calitate exceptionala, nu vindeca cancerul. Este conceput pentru a va ajuta organismul sa lupte cu boala, pentru a va intari imunitatea.
40.39 Lei
Stoc epuizat
Shatavari , 60 capsule, Organic India

Remedii naturiste

Produsele ORGANIC INDIA promoveaza sanatatea, fericirea si „Adevarata Stare de Bine” si sunt realizate cu grija si iubire.  Alegand ORGANIC INDIA participati si dumneavoastra activ la misiunea noastra de a crea un mediu inconjurator sustenabil!
54.89 Lei
Stoc epuizat
Platina coloidala 5ppm, 480ml, Aghoras

Remedii naturiste

In cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (si, uneori, chiar si in cazul celor stabilizate) pot aparea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai multi parametri (compozitia sticlei, temperatura, gradul de agitare, etc).
Spirulina pulbere ecologica, 125g, Alevia

Remedii naturiste

Spirulina este cea mai cunoscuta alga verde-albastra, importanta sursa de clorofila, vitamine (mai ales B12), aminoacizi, minerale (indeosebi calciu) si acizi grasi Omega-3, 6 si 9, sigura pentru consumul uman si cu multiple actiuni favorabile pentru sanatate
26.89 Lei
Stoc epuizat
Energie si vitalitate

Energie si vitalitate

Produse naturiste pentru energie si vitalitate