Mama si copilul

PufyPuf spray salvie, 20 ml, Dacia Plant

17,49 Lei

Pret / FL: 17,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: PufyPuf spray salvie, 20 ml, Dacia Plant

7523721

Calmeaza caile respiratorii, recomandat copiilor alergici la propolis. Ingerasul PufyPuf Salvie spray este un produs creat special pentru ameliorarea durerilor de gat la copiii alergici la propolis, datorita formei de spray este usor de transportat si de administrat, putand fi folosit cu usurinta de copii in orice moment al zilei. Este o soluţie puternica, cu efecte antiinflamatoare, indicata pentru mentinerea sanatatii aparatelor respirator si digestiv si a cavitatii bucale, faringelui si amigdalelor. Contribuie la mentinerea sanatatii aparatelor respirator si digestiv,  mentinerea sanatatii cavitatii bucale, faringelui si amigdalelor.

Beneficii:

Antiinflamator, antispastic, antiseptic respirator si digestiv, carminativ, hemostatic.

Ingrediente:

Salvie (Salvia officinalis) - extract moale din parti aeriene (30%), glicerina vegetala.

Mod de utilizare:

Copii cu varsta cuprinsa intre 1 si 3 ani: cate 1 puf de 2-3 ori pe zi, copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani: cate 1-2 pufuri de 3 ori pe zi, copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani: cate 2-3 pufuri de 3 ori pe zi. Se recomanda a nu se consuma lichide sau mancare timp de 20-30 de minute dupa administrarea produsului. Contraindicatii: intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Forma de prezentare:

20 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.07.2022