Cuplu si sex

Profertil pentru barbati, 180 capsule, Lenus Pharma

650,87 Lei

Pret / CPS: 3,62 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Profertil pentru barbati, 180 capsule, Lenus Pharma

7510154

PROfertil este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale si este indicat pentru regimul dietetic al fertilitatii la barbatii care doresc sa aiba copii. PROfertil este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale si este indicat pentru regimul dietetic al fertilitatii la barbatii care doresc sa aiba copii. PROfertil este o formula special creata care imbunataţeşte calitatea spermei si, in consecinta, fertilitatea barbatilor care doresc sa aiba copii.

Ingrediente active per 2 capsule: L-Carnitina - 440 mg, L-Arginina - 250 mg, Coenzima Q10 - 15 mg, Vitamina E - 120 mg, Zinc - 40 mg, Acid folic - 800 mcg, Glutation - 80 mg, Seleniu - 60 mcg.

Mod de administrare: Se administreaza cate doua capsule pe zi, in timpul mesei sau dupa masa, impreuna cu ceva de baut. PROfertil® trebuie administrat pe o perioada de cel putin trei luni, in vederea optimizarii fiecarei etape individuale a spermatogenezei. Totusi, este permisa si se recomanda continuarea administrarii de PROfertil pana la aparitia sarcinii. Pentru intrebari specifice privind durata optima de administrare si intrebari suplimentare, va rugam sa consultati medicul. 

Atentionari: A se utiliza sub supraveghere medicala. Va rugam sa consultati medicul inainte de prima administrare sau in cazul modificarii instructiunilor de utilizare recomandate. Aliment incomplet nutritional, nu este adecvat utilizarii ca singura sursa de alimentatie. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor.

Forma de prezentare: 180 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 22.10.2021

Categorii de produse