Lac de unghii Lincoln Park After Dark Nail Lacquer, 15ml, OPI

Ingrijirea mainilor

Brand: OPI
In stoc
29,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lac de unghii Lincoln Park After Dark Nail Lacquer, 15ml, OPI

17537958

Lacul de unghii Lincoln Park After Dark Nail Lacquer este un lac de unghii de inalta calitate, cu o formula unica si consistenta bogata, culoare violet, ce ofera o aderenta optima, o culoare uniforma si luciu intens.

Proprietati:

- Pensula inovatoare OPI ProWide permite aplicarea usoara si precisa a lacului si garanteaza o acoperire perfecta a intregii suprafete a unghiei, asigurand o manichiura/pedichiura ingrijita, cu un aspect impecabil de lunga durata.

- Aplicat in mod corespunzator, lacul de unghii OPI are o rezistenta de pana la 7 zile si este ideal atat in cadrul serviciilor profesionale oferite de saloanele de manichiura-pedichiura, cat si acasa, pentru uz personal.

Mod de utilizare: Se aplica pe unghia curata si uscata un strat de baza OPI Natural Nail Base Coat, urmat de doua straturi de lac de unghii OPI Nail Lacquer, finalizand apoi cu un strat de lac protector OPI Top Coat. Dupa fiecare strat aplicat se sigileaza marginile unghiei pentru a conferi lacului de unghii o rezistenta cat mai mare.

Avertizari: Tineti departe de caldura/foc deschis/scantei/suprafete fierbinti. A nu se lasa la indemana copiilor.

Forma de prezentare: Sticla de 15ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.11.2021