Tehnico-Medicale

Aparat aerosoli cu aspirator nazal pentru bebelusi DuoBaby, 1 bucata, Omron

Brand: OMRON
327,49 Lei

Pret / BUC: 327,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Aparat aerosoli cu aspirator nazal pentru bebelusi DuoBaby, 1 bucata, Omron

652364220

DuoBaby este singurul nebulizator existent in acest moment, care vine echipat in dotarea standard, cu un aspirator nazal, accesoriu extrem de util in mentinerea starii de bine a bebelusilor si copiilor foarte mici. Este bine cunoscut faptul ca, bebelusii cu varste intre 0 si 2 ani, dezvolta cel putin 8 afectiuni respiratorii pe an, motiv pentru care medicii pediatrii din intreaga lume sfatuiesc cu tarie mamicile sa aiba grija de mentinerea curata si libera de mucozitati a nasucului copilului lor.

Nasul infundat, produce dificultati in respiratie, somn agitat, alimentatie facuta cu greutate: respiratia pe gura, datorita aerului neincalzit de mucoasa nazala, poate conduce la o productie sporita de mucus, aglomerarea si infundarea cailor respiratorii inferioare cu mucus, ce va conduce cu siguranta la inflamarea bronhiolelor si aparitia afectiunilor respiratorii, care necesita deja tratament medicamentos.

DuoBaby este singurul nebulizator, care datorita prezentei aspiratorului nazal, curata delicat nasul copilului, inlaturand posibilitatea aglomerarii mucusului, realizandu-se astfel preventia si aparitia afectiunilor respiratorii. Daca totusi acest lucru se intampla, fluxul de aerosoli livrat selectiv de catre nebulizator, asigura tratamentul eficient si rapid a afectiunii instalate.

Caracteristici:

  • Rata de nebulizare: 0.4 ml/min cu capac verde, 0.2 ml/min cu capac albastru;
  • Dimensiunea particulei: 9 µm cu capac verde, 4 µm cu capac albastru;
  • Capacitatea tancului de aspirare: 7 ml, Fluxul de aer: aprox.4 l/min;
  • Presiune aspirare: minim (-) 0.15 bar maxim (-) 0.2 bar;

Forma de prezentare: Kit-ul de nebulizare, 2 capace reglabile pentru kit, aspirator nazal, tub aer pentru conectare, masca pentru sugar/copil mic, certificat de garantie.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 07.07.2022