Cantare (20)

Sortare dupa
Cantar digital de diagnostic WS 80-N permite evaluarea compozitiei corporale si calculeaza automat procentul de grasime corporala, procentul de apa din organism, masa musculara, masa osoasa, indicele de masa corporala si rata metabolica de baza in functie de inaltime, varsta si sex.
Cantarul pentru bebelusi PS3001 produs de Laica te ajuta sa monitorizezi cresterea si dezvoltarea copilului tau in timp.
Cantarul mecanic Laica PS2020 functioneaza fara baterii astfel incat il poti folosi ori de cate ori doresti.
Acest dispozitiv va permite sa va masurati rapid tensiunea arteriala acasa, astfel incat sa o puteti monitoriza zilnic.
Laica va ofera noul cantar electronic pentru persoane PS1072, un instrument ideal pentru masurarea greutatii corporale.
Cantarul pentru bebelusi Laica PS3004 este cel mai nou in colectia de cantare create pentru cei mici.
Cantarul pentru bebelusi PS7030 produs de Laica te ajuta sa monitorizezi cresterea si dezvoltarea copilului tau in timp.
Avand o grosime de doar 2,6 cm, cantarul de persoane Laica PS7005 face parte din noua gama Laica Slim, cantare cu platforma din sticla foarte subtiri.
Cantarul din sticla alb-negru PS5000 Laica masoara greutatea, calculeaza procentul de grasime, procentul de apa, procentul de muschi scheletici si metabolismul de baza. Este dotat cu butoane cu "senzor tactil".
Clasificarea sa ca dispozitiv medical si validarea clinica subliniaza precizia si siguranta acestui model „de familie”.
Laica va ofera noul cantar electronic pentru persoane PS1054, un instrument ideal pentru masurarea greutatii corporale. Avand o grosime de doar 1,8cm, cantarul Laica PS1054 face parte din noua gama de cantare Laica Slim, cu platforma din sticla securizata foarte subtire.
Acest cantar masoara greutatea, calculeaza procentul de grasime corporala, procentul de apa corporala, procentul de musculatura scheletica, rata metabolica bazala si indicele de masa corporala.
Analizor corporal pentru determinarea compozitiei corporale Omron VIVA, transfer date Bluetooth.
Avand o grosime de doar 2,4cm, cantarul de persoane Laica PS7002 face parte din noua gama Laica Slim, cantare cu platforma din sticla foarte subtiri.
Cunoasterea compozitiei corporale si a metabolismului bazal permite evaluarea corecta a grasimilor in exces facand posibil corelarea alimentatiei corecte cu activitatea fizica, aceasta fiid o conditie esentiala pentru imbunatatirea calitatii vietii, a sanatatii si a patologiilor.
Cantarele digitale Laica sunt concepute intr-o mare varietate de stiluri; sunt disponibile atat modele la moda, cat si modele functionale. Toate cantarele sunt fabricate la standarde foarte inalte, asigurand precizia si fiabilitatea lor.
Avand o grosime de doar 2,5 cm, cantarul de persoane Laica PS7015 face parte din noua gama Laica Slim, cantare cu platforma din sticla foarte subtiri.
Avand o grosime de doar 2cm, cantarul de persoane Laica PS7004 face parte din noua gama Laica Slim, cantare cu platforma din sticla foarte subtiri.
Cantarele digitale Laica sunt concepute intr-o mare varietate de stiluri; sunt disponibile atat modele la moda, cat si modele functionale. Toate cantarele sunt fabricate la standarde foarte inalte, asigurand precizia si fiabilitatea lor.
Cantarul SMART cu Bluetooth este un dispozitiv de ultima generatie, creat de OROMED, special pentru cei carora le pasa de sanatatea si conditia lor fizica.
Cantare

Cantare

Cantare - Aparatura medicala