Termometru infrarosu NC150, 1 bucata, Microlife

Tehnico-Medicale

In stoc
140,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Termometru infrarosu NC150, 1 bucata, Microlife

17537556

Termometrul cu masurare pe frunte si fara contact este delicat si igienic, recomandat de medici, cu o durata de afisaj super rapid de doar 3 secunde. Termometrul masoara in cateva secunde, utilizare multipla (gama larga de masurare), precis si sigur, placut si usor de utilizat, reapelarea citirilor multiple, alarma in caz de febra, 30 de memorari, cu senzor de masurare si lumina de control, buton oprit-pornit, buton memorie, mod de masurare corp uman, mod de masurare obiect, cu data si ora. Constructia remarcabila a sondei de masurare, care include un senzor modern de infrarosii, asigura precizia si siguranta fiecarei masuratori. Tehnologia cu infrarosu, tehnologie inovativa, permite masurarea temperaturii chiar fara a atinge obiectele. Acest lucru garanteaza securitatea si igiena masuratorii in secunde. Acest aparat este extrem de util in oricare familie si in special acolo unde sunt copii.

Mod de utilizare: Acest termometru ofera o gama larga de masurare, de la 0 – 100,0 °C / 32,0 – 212,0 °F. Aparatul poate fi utilizat ca termometru pentru a masura temperatura corpului, dar poate fi utilizat de asemenea pentru a masura temperatura suprafetei urmatoarelor obiecte: temperatura la suprafata laptelui din biberonul bebelusului, temperatura la suprafata apei din baia bebelusului si temperatura ambienta din camera.

Atentionari: 10 bip-uri scurte si o lumina de fond rosie a ecranului avertizeaza pacientul ca are temperatura egala cu sau mai mare de 37,5 °C.

Forma de prezentare: 1 bucata

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 08.04.2021