Termometru 6in1 cu infrarosu, 1 bucata, EasyCare Baby

Mama si copilul

In stoc
115,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Termometru 6in1 cu infrarosu, 1 bucata, EasyCare Baby

652364210

Termometrul non contact multifunctional este un dispozitiv modern cu utilizare multipla, care utilizeaza un senzor de infrarosii pentru a masura rapid, in cca 1 secunda, temperatura corpului uman la persoanele de toate varstele cat si a obiectelor, lichidelor sau camerei. Acest termometru non contact multifunctional poate fi folosit foarte usor atat acasa cat si in mediu profesional de catre medici specialisti, drept instrument de referinta. Termometrul este testat clinic.

Termometrul cu infrarosu multifunctional fara contact a fost dezvoltat prin utilizarea celei mai recente tehnologii cu infrarosii. Aceasta tehnologie permite masurarea temperaturii arterei temporale (AT) la o distanta de aproximativ 3-5cm fata de frunte. Precis, instantaneu si fara contact, acest termometru este, pana in present, cel mai potrivit instrument pentru o masuratoare corecta a temperaturii.

Mod de utilizare: Aceasta tehnologie permite masurarea temperaturii arterei temporale (AT) la o distanta de aproximativ 3-5cm fata de frunte. S-a demostrat clinic ca aceasta metoda de masurare a temperaturii arterei temporale este mai precisa decat masurarea temperaturii urechii si mai bine tolerata decat masurarea rectala a temperaturii.

Precautii:

Termometrul non contact multifunctional model JXB-182 este presetat din fabrica. Calibrarea dispozitivului la punerea in functiune nu este necesara.

Va recomandam ca inainte de prima folosire sa cititi cu atentie instructiunile de utilizare.

Pentru obtinerea unor rezultate de incredere si stabile, va recomandam ca, de fiecare data cand are loc o modificare semnificativa a temperaturii ambiante, generata de o schimbare in mediu, sa lasati termometrul sa se aclimatizeze la temperature ambianta timp de 15-20 de minutie, inainte de utilizare.

Este important ca intervalul de timp dintre masuratori sa fie de min. 3-5 secunde.

Forma de prezentare: 1 bucata

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 12.03.2022