Bebelo Care Termometru Duo cu infrarosu, 1 bucata

Tehnico-Medicale

Brand: BEBELO
In stoc
169,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Bebelo Care Termometru Duo cu infrarosu, 1 bucata

17533964

Termometrul Duo cu infrarosu este un termometru performant care permite masurarea imediata si exacta a temperaturii. Acesta este destinat masurarii temperaturii corpului uman de la nivelul fruntii sau a urechii.

Proprietati:

- Termometrul permite evaluarea imediata a temperaturii corpului in decurs de o secunda.

- Permite masurarea prin doua metode: prin aplicarea pe frunte sau pe ureche.

- Ofera masuratori foarte precise cu o abatere de 0,2° C si o avertizare in cazul in care temperatura depaseste 37,5 ° C.

Mod de utilizare: Principiul de functionare a acestui produs consta in masurarea temperaturii prin infrarosu la nivelul fruntii sau a urechii nou-nascutilor, copiilor si adultilor. Pentru stabilirea temperaturii copiilor, se recomanda ca termometrul sa fie manevrat de catre adulti.

a) Masurarea temperaturii la nivelul urechii:

- Inlaturati capacul sondei, iar pe display se va afisa iconita „Masurare temperatura la nivelul urechii”. Introduceti usor sonda termometrului in canalul auricular, fara a provoca disconfort.

- Dupa ce sonda este introdusa in canalul auricular, apasati usor „Butonul de declansare a masuratorii“. La auzirea semnalului sonor, masuratoarea este incheiata, puteti scoate termometrul si verifica rezultatul.

b) Masurarea temperaturii la nivelul fruntii:

- Amplasati sonda termometrului in regiunea centrala a fruntii si atingeti pielea.

- Apasati usor „Butonul de declansare a masuratorii“. La auzirea semnalului sonor, masuratoarea este incheiata si puteti verifica rezultatul acesteia.

Mod de alimentare: 2 baterii AAA de 1,5 V

Avertizari:

a) Asociate masuratorii

1. Rezultatele masuratorilor sunt numai cu titlu informativ. Va rugam sa nu va auto-diagnosticati sau auto-tratati in functie de rezultatele masuratorilor. Daca este necesar, adresativa medicului specialist pentru prescrierea unui tratament medicamentos.

2. Nu exista valori standard absolute ale temperaturii corporale la om. Pentru un rationament corect in ceea ce priveste prezenta febrei, este important sa cunoasteti temperatura standard a corpului dumneavoastra, valoarea aceasta fiind importanta pentru a va da seama daca aveti sau nu febra.

3. Inainte de masurarea temperaturii la nivelul fruntii, asigurati-va ca nu exista urme de transpiratie, cosmetice, grasime etc.

4. Inainte de masurarea temperaturii la nivelul urechii, asigurativa ca nu exista o cantitate mare de ceara in canalul auditiv.

5. Inainte de a masura temperatura asigurati-va ca persoana nu a facut dus, exercitii fizice sau nu a consumat alimente in ultimele 30 de minute. Pentru ca temperatura corporala masurata sa fie corecta, este necesar ca organismul sa fie in stare de repaos.6

6. Nu masurati temperatura in vecinatatea unei zone inflamatesau a unei cicatrice, deoarece rezultatele masuratorilor pot fi incorecte.

7. Nu masurati temperatura corpului imediat dupa administrarea de medicamente. Temperatura masurata in asemenea momente poate fi influentata.

8. Nu efectuati masuratori intr-un mediu unde se produc schimbari rapide de temperatura, cum ar fi in preajma aparatului de aer conditionat sau a unei aeroterme, deoarece rezultatele masuratorilor pot fi influentate de actiunea acestor aparate.

9. In cazul in care se efectueaza masuratori repetate, pot aparea usoare variatii ale rezultatelor masuratorii, acesta fiind un fenomen normal. Se recomanda efectuarea a maximum trei masuratori consecutive.

10 Nu efectuati masuratori intr-un mediu in care exista interferente electromagnetice intense (langa un cuptor cu microunde aflat in stare de functionare, langa o plita cu inductie sau langa un telefon mobil aflat in stare de functionare etc.), deoarece masuratoarea sau rezultatele ar putea fi afectate.

11. Acest produs este destinat utilizarii personale. Pentru a evita transmiterea infectiilor, respectati masurile de curatare si dezinfectare a produsului.

b) Asociate produsului

1. Acest dispozitiv este un echipament de precizie. Puneti produsul la loc in cutie dupa utilizare pentru a evita infiltrarea anumitor lichide in aparat si in sonda deoarece rezultatele masuratorilor vor fi incorecte.

2. Nu aruncati dispozitivul si nu il supuneti socurilor. Nu dezasamblati si reasamblati dispozitivul.

3. Evitati sa atingeti sonda cu mana sau sa suflati foarte tare in aceasta. In cazul in care sonda cu infrarosu se deterioreaza sau prezinta murdarie, este posibil ca rezultatele masuratorilor sa fie incorecte.

4. Nu lasati dispozitivul la indemana copiilor, pentru ca acestia sa nu inghita bateria sau componentele de mici dimensiuni ale termometrului.

5. Nu introduceti termometrul si bateriile in foc, acestea ar putea exploda.

6. Scoateti bateriile in cazul in care termometrul nu este utilizat mai mult de 3 luni.

7. Este periculos sa luati pe cont propriu decizii in ceea ce priveste diagnosticul si tratamentul pe baza rezultatelor masuratorilor. Adresati-va medicului specialist pentru tratament daca rezultatele masuratorilor indica acest lucru.

Forma de prezentare: 1 termometru

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 01.10.2021