Termometre baie copii

  (12)
Sortare dupa
Termometre baie copii

Termometre baie copii

Termometrul de baie pentru copii este esential pentru a transforma experienta baii in una cat mai placuta si mai sigura pentru cei mici (si mai lipsita de emotii pentru tine) si este un dispozitiv de care vei avea nevoie inca de la prima baita.  

De ce ai nevoie de un termometru de baie pentru bebelusi

Pielea bebelusilor este mult mai subtire si mai sensibila, ceea ce inseamna ca temperaturi pe care adultii le-ar considera confortabile pot fi nu doar inconfortabile, ci si periculoase pentru ei. Apa prea fierbinte poate provoca arsuri grave la nivelul pielii delicate a celui mic, in timp ce apa prea rece poate duce la hipotermie si la disconfort extrem. 

Un termometru de baie pentru nou-nascuti reprezinta cea mai buna metoda de a verifica temperatura apei si de a evita aceste situatii periculoase, in special atunci cand te afli la inceputul aventurii de parinte si nu ai prea multa experienta. In plus, este foarte usor de utilizat: tot ce trebuie sa faci este sa il introduci in apa.  

Tipuri de termometre de baie pentru bebelusi

In general, termometrele de baie pentru bebelusi se impart in doua categorii:

  • termometre cu marcaje pentru baie - avantajul principal al acestor termometre este ca nu necesita baterii pentru a functiona si sunt relativ usor de utilizat;
  • termometre de baie digitale - ofera o masuratoare mai precisa si mai rapida a temperaturii apei, sunt usor de citit si adesea vin cu caracteristici suplimentare, cum ar fi alerte care te anunta daca apa este prea calda sau prea rece.  

Atat termometrele clasice, cu marcaje, cat si cele digitale sunt disponibile intr-o gama larga si variata de modele cu design atractiv pentru copii. Indiferent de tipul de termometru de baie pentru care decizi sa optezi, vei gasi cu siguranta produsul potrivit in farmaciile Dr. Max.