Mama si copilul

Multicereale pentru copii Bio, 200g, HiPP

Brand: HIPP
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
14,99 Lei

Pret / BUC: 14,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Multicereale pentru copii Bio, 200g, HiPP

7506272

100% multicereale bio, fara lapte in compozitie, potrivite ca masa pentru copiii care au inceput diversificarea, in completarea alaptarii sau a hranirii cu biberonul. Sunt sor de digerat (contin gluten), contin vitamina B1 si sprijina sistemul nervos. Nu contin adaos de zaharuri, lapte, arome, coloranti si conservanti. Ingredientele contin zaharuri prezente in mod natural.

Ingrediente: 88% cereale integrale* (faina de ovaz integral*, faina de grau integral*, faina de orz  integral*, faina de alac integral*, faina de orez integral*), gris de grau*, vitamina B1.

*din productie ecologica (HR-EKO-07) (Agricultura UE/non-UE).

Mod de preparare:

Preparare cu o formula de lapte: Fierbeti apa si lasati-o sa se raceasca la aproximativ 50˚C. Preparati aproximativ 200ml din formula de lapte HiPP pe care o folositi momentan (la fel ca atunci cand pregatiti o masa de lapte). Puneti 3-4 linguri (22g) de HiPP 100% multicereale in bolul de preparare si adaugati formula de lapte preparata, apoi amestecati. Lasati produsul in repaus pana cand ajunge la consistenta dorita. Verificati temperatura.

Prepararea unei mese de cereale fara lapte,cu fructe: Fierbeti 100ml apa si lasati-o sa se raceasca la aproximativ 50˚C. Puneti aprox. 2 linguri cu varf (11g) de HiPP 100% Multicereale in bolul de preparare si adaugati apa. Adaugati 100g de HiPP Fructe (de exemplu mere si banane sau prune) si o lingurita de ulei din seminte de rapita si amestecati. Lasati produsul in repaus pana cand ajunge la consistenta dorita. Verificati temperatura.

Prepararea unei mese de cereale cu lapte si apa: Turnati 100ml de lapte integral + 100ml apa¹ intr-un vas si aduceti la fierbere. Raciti pana la aproximativ 50˚C. Puneti 3-4 linguri (22g) de HiPP 100% Multicereale in bolul de preparare, aadaugati amestecul de lapte si apa si o lingurita de ulei din seminte de rapita si amestecati. Lasati produsul in repaus pana cand ajunge la consistenta dorita. Verificati temperatura.

Recomandari: Pentru copiii +6 luni.

Forma de prezentare: 200g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 23.04.2021