Suzete din silicon

  (131)
Sortare dupa
Suzete din silicon

Suzete din silicon

Beneficiile suzetelor din silicon

Beneficiile suzetelor din silicon pentru bebelusi sunt numeroase si se datoreaza caracteristicilor specifice ale acestui material:

  • sigure si durabile: suzetele din silicon pot rezista la utilizarea zilnica si pot fi folosite de mai multe ori fara sa se deterioreze. De asemenea, ele sunt rezistente la schimbarile bruste de
  • temperatura, ceea ce le face ideale pentru sterilizare.
  • delicate cu pielea bebelusului: siliconul este un material moale care nu irita pielea delicata a bebelusului.
  • usor de curatat si de sterilizat: pot fi introduse intr-un sterilizator sau pot fi fierte in apa timp de cateva minute, fara a se deteriora.
  • flexibile: siliconul este un material foarte flexibil, ceea ce permite prevenirea problemelor dentare pe termen lung, precum deplasarea dintilor sau deformarea maxilarului. 

Cum sa sterilizezi corect suzeta din silicon

Procedura de curatare: incepe prin clatirea suzetei sub apa calda pentru a indeparta resturile mari de alimente sau murdarie. Apoi, utilizeaza un sapun delicat si curat pentru a spala suzeta. Clateste-o sub apa calda. 

Procesul de sterilizare: prima optiune este fierberea suzetei in apa clocotita timp de aproximativ 5 minute. Asigura-te ca suzeta este complet acoperita de apa si ca nu atinge peretii vasului. A doua optiune este utilizarea unui sterilizator special pentru suzete. 

Intretinerea zilnica: pentru a pastra suzeta curata in timpul zilei, este recomandat sa o pastrezi intr-un recipient etans atunci cand nu este in uz. 

Este recomandat sa verifici instructiunile specifice ale producatorului pentru curatarea si sterilizarea suzetei din silicon.