Mama si copilul

Suzeta din silicon ortodontica Talia 2 6-18 luni, 1 bucata, Baby Nova

17,99 Lei

Pret / BUC: 17,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Suzeta din silicon ortodontica Talia 2 6-18 luni, 1 bucata, Baby Nova

7503212

Suzete realizate din polipropilena (PP) de inalta calitate ce nu contin bisfenol A. Acest produs este in concordanta cu EN 1400. 

Avertizari:

- Pentru igiena si siguranta, schimbati tetina cel mai tarziu dupa 1-2 luni de utilizare.

- Inainte de prima utilizare, dezinfectati suzeta prin fierbere in apa timp de 5 min. Dupa ce se raceste, scurgeti prin presare apa din interiorul ei. Inainte de fiecare utilizare, suzeta se spala bine sub jet de apa calda. Pentru sugarii sub 3 luni, se dezinfecteaza regulat prin fierbere cca. 3 min. Fiti atenti sa fie permanent suficienta apa in vas, pentru a evita deteriorarea materialelor.

- Pentru siguranta copilului dumneavoastra, inlocuiti imediat suzeta daca se deformeaza, e lipicioasa sau daca prezinta fisuri sau urme de muscatura, pentru a preintampina sufocarea cu fragmente de material. Din motive de igiena si siguranta, schimbati suzeta dupa 1-2 luni de utilizare. Folosirea indelungata a suzetei poate cauza defecte ortodontice. 

Atentionari: Culorile/modele pot varia.

Forma de prezentare: 1 bucata

* Va rugam sa ne comunicati prin e-mail sau telefonic ce model/culoare doriti sa comandati.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.06.2021