Suzeta din silicon ortodontica Talia 3, 2 bucati, Baby Nova

Mama si copilul

In stoc
14,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7478548

Suzeta este realizata din polipropilena (PP) de inalta calitate si nu contine bisfenol A. Este fabricata din silicon transparent, de calitate superioara, care ii pastreaza forma tipica ortodentica. De asemenea, este potrivita pentru talia 3, adica pentru copiii de la 18 luni.

Mod de utilizare: Inainte de prima utilizare, dezinfectati suzeta prin fierbere in apa timp de 5 min. Dupa ce se raceste, scurgeti prin presare apa din interiorul ei.  Inainte de fiecare utilizare, suzeta se spala bine sub jet de apa calda. Pentru sugarii sub 3 luni, se dezinfecteaza regulat prin fierbere cca. 3 min. Fiti atenti sa fie permanent suficienta apa in vas, pentru a evita deteriorarea materialelor.

Recomandari: Pentru igiena si siguranta, schimbati tetina cel mai tarziu dupa 1-2 luni de utilizare.

Avertizari:

- Culorile/modele pot varia.

- Suzetele nu se curata in masina de spalat vase si nici nu se dezinfecteaza in cuptorul cu microunde deoarece detergentul special utilizat sau incalzirea neuniforma ar putea deteriora materialele.

- Nu pastrati suzeta in lumina directa a soarelui sau langa o alta sursa de caldura si nu o lasati in substante dezinfectante mai mult timp decat este indicat. Nu introduceti suzeta in substante dulci sau medicamente, deoarece exista riscul aparitiei cariilor dentare si s-ar putea deteriora si materialul.

- Verificati rezistenta suzetei inainte de fiecare utilizare, tragand de ea in toate directiile, in special la copiii carora le-au crescut dintisorii. Pentru siguranta copilului dumneavoastra, inlocuiti imediat suzeta daca se deformeaza, e lipicioasa sau daca prezinta fisuri sau urme de muscatura, pentru a preintampina sufocarea cu fragmente de material. Folosirea indelungata a suzetei poate cauza defecte ortodontice.

Forma de prezentare: 2 bucati

* Va rugam sa ne comunicati prin mail sau telefonic ce model/culoare doriti sa comandati.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 28.06.2021