Kollagen 11.000 plus, 10 flacoane buvabile, Doppelherz

Suplimente alimentare

In stoc
68,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Kollagen 11.000 plus, 10 flacoane buvabile, Doppelherz

7519346

Pentru sistemul osos si articulatii, Kollagen 11.000 Plus contine nutrienti care contribuie la sanatatea aparatului locomotor si ajuta la protectia celulelor. In plus, substantele nutritive atent combinate sunt oferite in flacoane unidoza care contin solutia orala gata de consumat, cu un gust delicios de fructe de padure. Astfel, flacoanele sunt usor de luat chiar si in calatorii. Kollagen 11.000 contribuie la protectia articulatiilor, sanatatea si functionarea sistemelor osos si muscular, sanatatea pielii.

Ingrediente: Apa, hidrolizat de colagen (de origine bovina) 44%, fructoza (indulcitor), acid cictric (corector de aciditate), sulfat de condroitina (de origine bovina) 0.4%, acid L-ascorbic (vitamina C), sorbat de potasiu (conservant), aroma, ciclamat de sodiu, acesufam de potasiu si zaharina sodica (indulcitori), sulfat de cupru, selenat de sodiu, colecalciferol (vitamina D), cu aroma de fructe de padure.

Mod de administrare: Se recomanda a se consuma zilnic continutul unui flacon unidoza. Agitati flaconul inainte de a consuma solutia.

Recomandari: Se recomanda persoanelor care se confrunta cu probleme articulare, persoanelor care desfasoara activitate fizica intensa si solicitanta pentru articulatti, oase, muschi, sportivilor de performanta, persoanelor in varsta, persoanelor cu IMC (indice de masa corporala) > 25 (supraponderali), persoanelor cu meserii care solicita sistemul locomotor, persoanelor al caror tratament include refacerea cartilajului articular, ca urmare a unor interventii chirurgicale si persoanelor preocupate de aspectul si de sanatatea pielii, care doresc sa-si mentina aspectul tanar al tenului, indiferent de varsta.

Forma de prezentare: 10 flacoane unidoza

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 04.05.2021