Fulgii de migdale neprajiti si fara gluten, certificati ecologic, sunt produsi in Italia din migdale organice.
Proprietati:
- Reprezinta o sursa de grasimi sanatoase, fibre, proteine, vitamine si minerale importante pentru mentinerea sanatatii. Sunt potriviti pentru dietele raw, vegan/vegetarian si keto/low-carb. Respecta standardele riguroase de Agricultura Ecologica ale Uniunii Europene si nu au fost iradiate.
- Sunt testate fizico-chimic impotriva pesticidelor, metalelor grele si substantelor contaminante, nu contin: organisme modificate genetic, conservanti sau substante contaminante. Sunt ambalati intr-o fabrica ce nu proceseaza gluten.
- Migdalele contin putini carbohidrati, dar sunt bogate in grasimi sanatoase si sunt o sursa buna de fibre, proteine, vitamine si minerale importante pentru mentinerea sanatatii.
- Fiind un produs ecologic si neprajit, asigura o biodisponibilitate mai ridicata a nutrientilor. Fiind sarace in carbohidrati si bogate in fibre si proteine, migdalele contribuie la senzatia de satietate, pot reduce pofta de mancare, ajutand astfel la eforturile de pierdere in greutate.
- Datorita continutului de fibre, sustin sanatatea tractului gastro-intestinal. Pot ajuta la reducerea colesterolului ''rau''. Magneziul continut de migdale poate ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange si a tensiunii arteriale.
Ingrediente:
- 100% migdale ecologice.
- Valori nutritionale pentru 100g: 612Kcal/2.534kj, grasimi 55.8g, din care saturate 4.2g, carbohidrati 6.9g, din care zaharuri 4.2g, fibre 7.4g, proteine 21.1g, sare 0,01g.
Mod de consum:
- Pot fi rontaiti ca atare pentru o gustare, adaugati in muesli, prajituri si salate pentru o textura crocanta sau ca decor pe torturi si inghetata.
- Dupa deschidere, pastrati produsul la temperatura camerei, in punga bine inchisa, ferit de umiditate si de razele directe ale soarelui.
Forma de prezentare: 150g