Usurinta asimilarii orezului este data de prezenta scazuta a lipidelor (numai 0.4%) si de prezenta minima a substantelor nedigerabile.
Proteinele orezului, fiind recunoscute ca hipoalergice, datorita biodisponibilitatii lor, reduc aparitia senzatiilor de disconfort(intolerante alimentare) sau altor situatii patologice mai grave(alergii Produs fara gluten, faina de orez, este un aliment complet deoarece contine toate elementele nutritive indispensabile unei diete echilibrate. PRODUS CERTIFICAT FARA GLUTEN.
Ingrediente: *Faina bio de orez (*ingrediente din agricultura bio).
Valori nutritionale pentru 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 346 kcal/1471 kj, Proteine: 7g, Carbohidrati: 78g (din care zaharuri 0.2g), Grasimi: 0.6g (din care grasimi saturate 0.2g), Fibre: 0.2g, Sare: 0g.
Forma de prezentare: Cutie cu 400g faina