Faina de naut este o sursa excelenta de proteine pentru vegetarieni si vegani. Este, de asemenea, benefica pentru cei care isi doresc sa echilibreze nivelul de cholesterol si protejeaza contra bolilor de inima. Proteinele din naut se transforma in corp in aminoacizi, vitali pentru sanatatea tesuturilor din corp, fibrele mentin colonul sanatos si reduc valorile colesterolului, iar magneziul ajuta la mentinerea densitatii osoase.
Prin macinarea lenta intr-o moara din lemn cu pietre, metoda intrebuintata din cele mai vechi timpuri, se pastreaza nealterate calitatile boabelor de cereale. Faina rezultata este proaspata, neoxidata, deoarece nici boabele si nici faina nu intra in contact cu parti metalice, iar datorita vitezei mici de macinare, produsul nu se incalzeste, taratele nu sunt separate de miez, obtinandu-se o faina cu valoare nutritionala ridicata si un gust foarte placut.
Beneficii:
- Macinata pe moara traditionala cu pietre;
- Este o sursa bogata in fibre;
- 100% natural, fara aditivi sau conservanti;
Compozitie: contine proteine si fibre, fier, fosfor, magneziu, Vitamina B 9 (Folat).
Cum se consuma: Faina de naut poate fi folosita la prepararea humusului sau in ghiveciuri, iahnii, ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva.
Recomandari: Este recomandat pentru a furniza organismului energie si o parte din necesarul de fibre, pentru sanatatea sistemului vascular si a colonului, in cazuri de densitate osoasa scazuta.
Atentionari: Produsul poate contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina dincereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte susan, telina.
Forma de prezentare: Punga de 500g