Suplimente pentru potenta (62)

Sortare dupa
Suplimentul alimentar Natural Potent are urmatoarele efecte benefice:- stimularea rapida a impulsului sexual;- erectii ferme si de lunga durata;- revi
Enlarge este un supliment alimentar ce contine o combinatie unica intre L-Arginina, un aminoacid semi-esential cu un rol foarte important in reglarea circulatiei sanguine periferice si Ginseng, folosit de mii de ani ca tonic pentru vitalitate, imbunatatirea performantelor fizice si a memoriei, reducerea oboselii si intarirea sistemului imunitar.
Efectul acestui supliment nutritiv se va simti de la prima administrare, de aceea nu este necesara folosirea curativa, insa cu administrari repetate s
Mareste apetitul sexual, produce erectii ferme, asigura placere sexuala superioara.
Strong&Long - afrodisiac natural masculin, preparat dupa o reteta din 17 plante medicinale cu efecte benefice recunoscute, care amplifica si rafineaza trairile amoroase, cresc virilitatea, stimuleaza placerea.
Tonic Masculin este un tonic general, energizant, antioxidant, antistres si antidepresiv, aport de zinc, fitohormoni masculini, vitamina A si C, flavonoide si uleiuri volatile revigorante.
L-arginina si Tribulus Terrestris favorizeaza erectia prin dilatarea corpilor cavernosi, imbunatatind dinamica sexuala.
Produsul este un aminoacid esential pentru sinteza acizilor nucleici AND si ARN, contribuie la detoxifierea organismului, fiind protector hepatic.
Afrodiziac, confera o stare de buna dispozitie si dinamism sexual crescut. Datorita specificului de extragere a principiilor active, are efect stimulant si dinamizant global.
Tonic sexual feminin (prin compozitia in principii active a plantelor, cat si prin procedeul de macerare in miere), determina refacerea rezervelor energetice ale organismului; afrodiziac, confera o stare de buna dispozitie si crestere a libidoului, imbunatateste rezistenta naturala a organismului, ajuta la refacerea echilibrului psihic.
Strong & Long – extract hidroalcoolic, preparat dupa o reteta din 17 plante medicinale printr-o metoda de procesare ce asigura concentratia maxima a substantelor bioactive, amplifica si rafineaza trairile amoroase, creste virilitatea, stimuleaza placerea.
Ginsengul Siberian, una din cele mai pretioase plante, este recunoscuta pentru proprietatile energizante si revigorante. Are si proprietati imunostimulatoare, adaptogene, antioxidante; stimuleaza functia sexuala si creste libidoul.
ProFecund regleaza ciclul menstrual, stimuleaza ovulatia, crescand astfel probabilitatea instalarii sarcinii. Stimuleaza apetitul sexual si imbunatate
Montant este cel mai complex supliment alimentar special conceput pentru barbati.
Maca Zen Forte este un supliment alimentar care sustine activitatea sexuala normala atat la barbati cat si la femei, creste vitalitatea si energia organismului, sustine performantele fizice si mentale si stimuleaza apetitul sexual.
GNC Men’s Arginmax®, este o formula studiata clinic, patentata, stiintific creata, ce sustine cresterea vitalitatii si a performantelor sexuale ale barbatului.
Montant este cel mai complex supliment alimentar special conceput pentru barbati. Plantele din compozitia produsului potenteaza viata sexuala si performantele sexuale masculine pe cale naturala. Transforma viata sexuala prin intensificarea libidoului, a dorintei sexuale si a senzatiilor resimtite.
Maca Zen Forte este un supliment alimentar care sustine activitatea sexuala normala atat la barbati cat si la femei, creste vitalitatea si energia organismului, sustine performantele fizice si mentale si stimuleaza apetitul sexual.
Capsula Proxel sustine sanatatea prostatei si ajuta la mentinerea functiei sexuale normale, iar capsula Potent are o influenta benefica asupra fertilitatii si ajuta la sustinerea apetitului sexual.
Este un produs vitalizant, virilizant si afrodisiac, recomandat pentru sterilitate, impotenta, cresterea vitalitatii organismului precum si pentru nor
Branca Marelui Urs este un supliment alimentar care stimuleaza potenta, asigura buna functionare a glandelor sexuale atat la barbati cat si la femei, creste tonusul si vitalitatea organismului si reduce starile de oboseala.
Formula unica se adreseaza barbatilor, pentru stimularea naturala a potentei si cresterea performantelor sexuale. Ofera senzatia de putere, forta si virilitate prin descatusarea energiilor sexuale si a masculinitatii.
Ginkgo Biloba ,,arborele pagodelor" este considerat unul dintre arborii milenari ai planetei. Extractul din frunzele lui, a fost recomandat de nenumar
Ladies Dream este destinat femeilor de toate varstele, avand ca efect cresterea apetitului sexual feminin. Prin combinarea stiintifica a celor mai pretioase plante medicinale asiatice si sud-americane cu aminoacizi naturali, a rezultat un produs, care asigura un libido sanatos si o placere sexuala sporita.
Magneziul ajuta la buna functionare a muschilor. In plus, ajuta la mentinerea echilibrului electrolitic si contribuie la mentinerea unui metabolism energetic adecvat. De asemenea, ajuta la sinteza normala a proteinelor si la mentinerea oaselor sanatoase.
Masculin Potent este o formula unica ce se adreseaza barbatilor, pentru stimularea naturala a potentei si cresterea performantelor sexuale. Ofera senzatia de putere, forta si virilitate prin descatusarea energiilor sexuale si a masculinitatii. Creste puternic energia si vitalitatea. Imbunatateste viata sexuala prin intensificarea libidoului, a dorintei sexuale si a senzatiilor resimtite. Placerea este mai indelungata si mai intensa datorita proprietatilor plantelor din compozitie.
Macca 69+ comprimate este recomandat pentru normalizarea activitatii secretorii a glandelor sexuale la barbati/femei si la imbunatatirea vitalitatii organismului.
Tinctura de branca ursului este un produs vitalizant, fertilizant si cu efect afrodisiac, ajuntand la cresterea libidoului si vitalitatea la ambele sexe.
Suplimente pentru potenta

Suplimente pentru potenta

Viața sexuală este o parte importantă a existenței fiecăruia dintre noi, iar lipsa de comunicare, obstacolele mentale și stresul își pot pune amprenta asupra cuplului, generând frustrare și distanțare. Pentru bărbați, performanțele sexuale joacă un rol esențial în definirea propriei identități și a sentimentului de respect față de propria persoană.Orice disfuncție sexuală lezează ego-ul masculin, iar apariția acesteia crează puternice sentimente de îngrijorare, afectând psihicul, mentalul și modul în care individul se plasează în societate.

Dacă vrei să reînvii pasiunea de odinioară și să îți regăsești libidoul, tonicele sexuale pot fi de un real folos. Din ingrediente naturale și aducând un aport semnificativ de vitamine și minerale, ele te ajută să redobândești vitalitatea și o poftă de viață pe care o credeai demult uitată.

Aminoacizii, ginsengul, mineralele și remediile din medicina orientală transformă tonicele sexuale în suplimente care întârzie semnele discrete ale menopauzei masculine, inclusiv perioadele lipsite de energie, încărunțirea, scăderea libidoului sau disfuncția erectilă. Ele contribuie la obținerea unor erecții mai ferme și îndelungate, la prelungirea actului sexual și întârzierea ejaculării, la atracție sexuală și plăcere sporite și la o senzație generală de tinerețe și vigoare, pe care cu toții o căutăm și o dorim în viețile noastre. Dar tonicele sexuale nu li se adresează exclusiv bărbaților.

Există suplimente din categoria tonicelor sexuale create special pentru femei și care au ca efect creșterea apetitului sexual și a capacității de a ajunge la orgasm în timpul contactului intim. Pentru un libidou sănătos și pentru plăcerea sexuală a cuplului, tonicele sexuale feminine și masculine pot fi folosite cu succes și într-un soi de complicitate intimă care, garantat, vă va face viețile mai frumoase!