Crema antiprurit Relizema, 100ml, Relife

Frumusete si ingrijire

Brand: RELIFE
In stoc
62,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652357059

Crema este destinate pentru tratamentul simptomatic al dermatitei si eritemului. Este indicata pentru tratamentul pruritului si inrosirii asociate cu diferite tipuri de dermatita, inclusiv dermatita atopica si de contact. Datorita actiunii sale dermatoprotectoare, ajuta la mentinerea si restaurarea barierei cutanate fiziologice. Formula sa protejeaza si hidrateaza pielea avand un efect calmant. Nu contine parabeni si parfum si este testata pentru nichel, stibiu, arsen, cadmiu, cobalt, crom, mercur si plumb.

Ingrediente: AQUA, HYDROGENATED POLYDECENE, ETHYLHEXYL PALMITATE, DIMETHICONE, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, MAGNESIUM STEARATE, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, PHENOXYETHANOL, ASCORBYL PALMITATE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, FURFURYL PALMITATE, ETHYL LINOLENATE, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYALURONATE, ETHYL OLEATE, ETHYL LINOLEATE, PROPYL GALLATE, TOCOPHEROL, ETHYL PALMITATE, ETHYL STEARATE.

Mod de utilizare: In caz de dermatita si/sau eritem, aplicati crema pe zona afectata de doua sau trei ori pe zi, dupa cum este necesar.

Forma de prezentare: Tub de 100ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 19.09.2021