Crema adeziva pentru proteza dentara Ultra Fixare Original, 2 x 40g, Corega

Igiena orala

Brand: COREGA
In stoc
26,98 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7517439

Corega Ultra Fixare Original este o crema adeziva care asigura fixarea puternica a protezei dentare timp de 12 ore si are o aroma usor mentolata.
Daca esti purtator de proteza dentara totala sau partiala si iti doresti sa mananci, sa vorbesti si sa zambesti fara griji, crema adeziva Corega Ultra Fixare Original este potrivita pentru tine. Produsul contine doi polimeri adezivi care absorb saliva si isi maresc volumul. Astfel, se creeaza o structura moale si flexibila 3D intre proteza dentara si tesutul gingival pentru a ajuta la prevenirea patrunderii resturilor alimentare sub proteza dentara si pentru a asigura o fixare ferma si de durata a protezei dentare.

Beneficii:

 - Ofera fixarea ferma a protezei dentare timp de 12 ore, ajuta la prevenirea patrunderii resturilor alimentare iritante sub aceasta si creste semnificativ forta muscaturii*, astfel incat te poti bucura de aspectele importante ale vietii: sa mananci, sa vorbesti si sa zambesti cu incredere.
 - Are o formula creata special pentru a-ti oferi fixare 3D, sigileaza spatiul dintre proteza si gingie si impiedica proteza sa se miste in fata si in spate, in sus si in jos si in lateral, astfel incat sa fii fara griji intreaga zi.

Mod de utilizare:
Dupa ce se curata si se usuca proteza dentara, aplica crema adeziva Corega o data pe zi, in benzi scurte, apoi clateste gura cu apa si aplica proteza la locul ei, apasa ferm si musca timp de cateva secunde pentru a o fixa.

• Pentru rezultate optime, este indicat sa utilizezi si tabletele Corega pentru curatarea protezei dentare.
• Urmeaza intotdeauna instructiunile de pe ambalaj.

*comparativ cu utilizarea protezei dentare fara crema adeziva timp de 1h.

Forma de prezentare: pachet 2 bucati de 40g

Data ultimei actualizari 01.06.2021