Frumusete si ingrijire

Crema adeziva pentru proteza dentara Ultra Fixare Original, 70g, Corega

Brand: COREGA
CADOU Ornament de Craciun 2023
29,99 Lei

Pret / BUC: 29,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Crema adeziva pentru proteza dentara Ultra Fixare Original, 70g, Corega

7517998

Corega Ultra Fixare Original este o crema adeziva care asigura fixarea puternica a protezei dentare timp de 12 ore si are o aroma usor mentolata. Corega Ultra fixare Original are o formula creata special pentru a-ti oferi fixare 3D, sigileaza spatiul dintre proteza si gingie si impiedica proteza sa se miste in fata si in spate, in sus si in jos si in lateral, astfel incat sa fii fara griji intreaga zi.

Produsul contine doi polimeri adezivi care absorb saliva si isi maresc volumul. Astfel, se creeaza o structura moale si flexibila 3D intre proteza dentara si tesutul gingival pentru a ajuta la prevenirea patrunderii resturilor alimentare sub proteza dentara si pentru a asigura o fixare ferma si de durata a protezei dentare.

Beneficii:

  • Ofera fixarea ferma a protezei dentare timp de 12 ore.
  • Ajuta la prevenirea patrunderii resturilor alimentare iritante sub aceasta.
  • Creste semnificativ forta muscaturii, astfel incat te poti bucura de aspectele importante ale vietii: sa mananci, sa vorbesti si sa zambesti cu incredere.

Mod de utilizare: Dupa ce se curata si se usuca proteza dentara, aplica crema adeziva Corega o data pe zi, in benzi scurte, apoi clateste gura cu apa si aplica proteza la locul ei, apasa ferm si musca timp de cateva secunde pentru a o fixa.

Recomandari: Daca esti purtator de proteza dentara totala sau partiala si iti doresti sa mananci, sa vorbesti si sa zambesti fara griji.

Forma de prezentare: 70g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 07.11.2022