Frumusete si ingrijire

Crema adeziva pentru proteza Ultra fixare, 40g, Corega

Brand: COREGA
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
25,49 Lei

Pret / BUC: 25,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Crema adeziva pentru proteza Ultra fixare, 40g, Corega

7477090

Crema adeziva asigura fixarea puternica a protezei dentare timp de 12 ore si are o aroma usor mentolata. Daca esti purtator de proteza dentara totala sau partiala si iti doresti sa mananci, sa vorbesti si sa zambesti fara griji, crema adeziva Corega Ultra Fixare Original este potrivita pentru tine. Produsul contine doi polimeri adezivi care absorb saliva si isi maresc volumul. Astfel, se creeaza o structura moale si flexibila 3D intre proteza dentara si tesutul gingival pentru a ajuta la prevenirea patrunderii resturilor alimentare sub proteza dentara si pentru a asigura o fixare ferma si de durata a protezei dentare.

Beneficii:

  • Ofera fixarea ferma a protezei dentare timp de 12 ore;
  • Ajuta la prevenirea patrunderii resturilor alimentare iritante sub aceasta si creste semnificativ forta muscaturi;
  • Are o formula creata special pentru a-ti oferi fixare 3D;
  • Sigileaza spatiul dintre proteza si gingie si impiedica proteza sa se miste in fata si in spate, in sus si in jos si in lateral, astfel incat sa fii fara griji intreaga zi;

Mod de utilizare: Dupa ce se curata si se usuca proteza dentara, aplica crema adeziva Corega o data pe zi, in benzi scurte, apoi clateste gura cu apa si aplica proteza la locul ei, apasa ferm si musca timp de cateva secunde pentru a o fixa.

Recomandari: Pentru rezultate optime, este indicat sa utilizezi si tabletele Corega pentru curatarea protezei dentare.

Forma de prezentare: 40g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 07.11.2022