Mama si copilul

Biscuiti eco cu ghimbir +12 luni, 135g, Organix

Brand: ORGANIX

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

23,49 Lei

Pret / BUC: 23,49 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Biscuiti eco cu ghimbir +12 luni, 135g, Organix

652378299

Organix exista pentru a produce mancare delicios de gustoasa, totalmente ecologica si care iti da o stare de bine, pentru a stimula curiozitatea micutului tau. Acesti biscuiti ecologici contin faina integrala de grau, suc de struguri si pudra de ghimbir. Gustari delicioase pentru explorare si joaca, pentru a ii stimula in fiecare zi.

Potriviti pentru copii mai mari de 12 luni!

Ingrediente: Faina ecologica integrala din grau 30,5%, faina ecologica din grau 30,5%, suc ecologic concentrat de struguri 28,7%, ulei ecologic de palmier din surse sustenabile (certificate RSPO) 6,1%, ulei ecologic de floarea soarelui 3,4%, agent de afanare (bicarbonat de sodiu) - fara certificare ecologica 0,5%, pudra ecologica de ghimbir 0,3%, Tiamina (Vitamina B1) - mai putin de 0,1%, fara certificare ecologica.

Informatii privind alergenii, inclusiv cerealele care contin gluten: vezi ingredientele cu caractere ingrosate. Contin GLUTEN. Pot contine urme de lapte si nuci, intrucat sunt produsi intr-o fabrica in care se proceseaza si astfel de ingrediente.

Forma de prezentare: 135g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.