Beres Drops Plus, 100ml, Beres

Medicamente fara reteta

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

58,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Beres Drops Plus, 100ml, Beres

5346049

Beres Drops Plus este un medicament OTC recomandat pentru mentinerea si refacerea rezistentei organismului, adjuvant in starile de raceala sau gripa si convalescenta acestora si in perioadele de efort fizic intens.

Proprietati:

- Previne si trateaza malnutritia (lipsa de aport, diete de slabire, vegetarieni).

- Previne si trateaza astenia, fatigabilitatea, anorexia, insomnia.

- Adjuvant in convalescenta si recuperarea postoperatorie.

- Adjuvant in tratamentul neoplaziilor (terapia postoperatorie cu citostatice).

- Adjuvant in bolile osteo-articulare.

Ingrediente: Fier (2,00mg), zinc (1,14mg), magneziu (0,40mg), mangan (0,31mg), cupru (0,25mg), molibden (0,19mg), vanadiu (0,12mg), nichel (0,11mg), bor (0,10mg), fluor (0,090mg), cobalt (0,025mg), acid ascorbic, acid succinic, acid tartric, tartrat de potasiu si sodiu. 4H2O, glicina, edetat disodic. 2H2O, glicerol 87%, acid sulfuric 96%, apa purificata.

Mod de administrare:

- Se recomanda administrarea preparatului in timpul mesei, cu cel putin 50ml de lichid (de exemplu: apa, suc de fructe, ceai), insotit de fiecare data de 50mg vitamina C, care determina o mai buna absorbtie a substantelor minerale.

1. Profilactic:

- Pacienti cu greutatea intre 10 si 20 kg: 2 x 5 picaturi zilnic.

- Pacienti cu greutatea intre 20 si 40 kg: 2 x 10 picaturi zilnic.

- Pacienti cu greutatea peste 40 kg: 2 x 20 picaturi zilnic.

- In scop profilactic, preparatul trebuie administrat minim 6 saptamani pentru a fi eficace. Eficacitatea se mentine prin administrarea picaturilor orale pe toata durata perioadei critice (de exemplu: in timpul iernii, cand riscul racelii sau imbolnavirii de gripa este mult mai mare).

2. Pentru tratamentul afectiunilor listate la indicatii terapeutice si ca terapie adjuvanta:

- Pacienti cu greutatea intre 10 si 20 kg: 2 x 10 picaturi zilnic.

- Pacienti cu greutatea intre 20 si 40 kg: 2 x 20 picaturi zilnic.

- Pacienti cu greutatea peste 40 kg: 3 x 20 picaturi zilnic.

- In cazul terapiei adjuvante preparatul poate fi administrat fara intrerupere pana la disparitia simptomelor bolii. Tratamentul poate fi reluat daca simptomele reapar.

3. Copii: In cazul copiilor cu greutatea cuprinsa intre 10 si 20 kg, Beres Drops Plus se va administra numai la recomandarea medicului pediatru.

4. Pacienti neoplazici: In cazul pacientilor neoplazici durata tratamentului va fi individualizata de la caz la caz in functie de starea pacientilor si schema terapeutica de baza.

Avertizari:

- Nu utilizati Beres Drops Plus daca sunteti alergic la substantele active sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament, daca aveti alergie la metale, insuficienta renala severa, perturbari ale metabolismului cuprului si ferului (Boala Wilson, hemocromatoza, hemosideroza), in cazul copiilor cu greutatea sub 10kg.

- Beres Drops Plus nu trebuie administrat concomitent cu alte preparate ce contin oligoelemente pentru a evita aparitia supradozajului acestora si a unor reactii adverse.

- Nu este recomandata administrarea Béres Drops Plus cu lapte sau cafea, deoarece acestea pot diminua absorbtia substantelor active.

- Sarcina, alaptarea si fertilitatea: daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresativa medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

- Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor: Beres Drops Plus nu are nici o influenta asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Forma de prezentare: Flacon de 100ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 03.11.2022