Calcivid formula citrat, 30 comprimate, Beres

Suplimente alimentare

In stoc

19.39 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Proprietati:

- este un supliment alimentar cu continut de calciu legat organic si vitamina D3;

- este recoamandat in cazul consumului redus de produse lactate (regimuri hipocalcice), necesitati crescute de calciu si vitamina D3: perioada de crestere intensiva la tineri, sarcina si alaptare, instalarea menopauzei si in post

-menopauza, pentru cei care lucreaza in pozitie sezuta sau cu posibilitati reduse de miscare, pentru cei care nu sunt expusi la razele solare timp indelungat, in timpul curelor de slabire (alimentatie carentiala), fumatorilor, consumatorilor de cafea si/sau alcool.

Ingrediente: Citrat de calciu tetrahidrat, emulsifianti (hidroxipropilmetilceluloza, fosfat tricalcic), stabilizator (crospovidona), agenti antiaglomeranti (stearat de magneziu, talc), colorant (dioxid de titan), lactoza monohidrat, agent de umezire (polietilen-glicol), zahar, agent de incarcare (guma arabica), amidon de porumb, trigliceride cu lant mediu, colecalciferol, antioxidant (dl-α-tocoferol).

Mod de utilizare: Adulti si copii peste 7 ani se recomanda 1-2 comprimate filmate pe zi.

De preferinta se va administra dupa mese. La nevoie, comprimatele filmate se pot diviza.

Precautii: Nu este recomandata administrarea produsului in caz de insuficienta renala, calculoza renala si hipertiroidism. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Prezentare: 30 comprimate