Punem oamenii pe primul loc alături de Crucea Roșie Română

15. 4. 2020 · Farmacistul Dr. Max · 4 minute de citit
Doctor Max si Crucea Rosie Romana

 

Dr. Max se află în prima linie de ajutorare a celor afectați de noul coronavirus. Susținem financiar achiziționarea a 1.000 de costume de protecție și a 30.000 de mănuși chirurgicale, produse necesare medicilor în lupta cu pandemia Covid-19.

Viața și sănătatea oamenilor depind de medici, de medicamente, de echipamente și produse medicale. Cadrele medicale sunt, în aceste zile, implicate într-o bătălie fără precedent încercând să salveze viețile noastre și ale celor dragi nouă. La rândul nostru, trebuie să le fim alături, așa cum putem mai bine. Le putem oferi încredere, asigurându-ne că sunt protejați ei înșiși în fața pandemiei. Trebuie să le fim alături celor care ne pot ajuta cel mai mult în această perioadă dificilă.

Lupta împotriva noului coronavirus nu este individuală, chiar și în condiții de distanțare socială, ci este una colectivă. Este nevoie de solidaritate, mai mult ca niciodată. Dr. Max se alătură acestei mișcări de solidaritate publică, alături de toți cei care pun umărul pentru ca această perioadă să treacă mai ușor, cu cât mai puține consecințe.

Dr. Max sprijină demersul Crucii Roșii Române pentru strângerea de fonduri necesare dotării secțiilor de terapie intensivă din spitalele de boli infecțioase și a altor unități medicale din România, acolo unde sunt tratați pacienții COVID-19.

Este rândul nostru să ne implicăm în această bătălie.

Donează și tu 2 euro prin SMS la 8827 cu textul "OAMENI", valabil în toate rețelele de telefonie mobilă din toată țara, fără costuri suplimentare, pentru achiziția de echipamente medicale necesare în această perioadă dificilă. Gestul tău poate face diferența dintre viață și moarte pentru un bolnav de coronavirus.

Este nevoie de solidaritate și mobilizare exemplară, pentru prima dată după foarte mulți ani în care am fost ocoliți de încercări grele. Haideți să salvăm vieți!

De asemenea, dacă doriți să vă exprimați susținerea pentru cei implicați direct în această misiune de salvare a vieții, o puteți face și prin cuvinte, pe platforma socială Dr. Max. Încurajările și gândurile dumneavoastră bune vor ajunge la medicii, asistenții, ambulanțierii, personalul auxiliar, toți cei care depun eforturi imense în aceste zile pentru salvarea oamenilor.

Ajutați-ne să-i ajutăm pe cei care au nevoie de sănătate!

Doctor Max si Crucea Rosie Romana

Impartasim mai jos rezultatele sprijinului tau in aceasta campanie:

Total SMS-ri stranse pana la aceasta data: 572Va multumim!

  • In perioada 13 – 21 aprilie, prin campania implementata, s-au strans 325 de sms-uri.
  • In perioada 20 - 26 aprilie, prin campania implementata, s-au strans 247 sms-uri.

Q&A


De ce Crucea Roșie?

 

Pentru că această organizație internațională, cu filială și în România, are expertiza de a gestiona o criză de amploarea acestei pandemii. Pentru mai multe despre Crucea Roșie Română, puteți accesa site-ul organizației: https://crucearosie.ro

De ce să donez prin Crucea Roșie?

 

Crucea Roșie colaborează permanent cu autoritățile centrale și locale, prin urmare știe atât care este necesarul de echipamente medicale, de protecție și alte bunuri, cât și unde trebuie direcționat efortul. Întreaga procedură este transparentă, vă informăm ce a fost achiziționat, la ce preț și pe cine ajutăm.

Cum se vor folosi donațiile?

 

Cu ajutorul donațiilor strânse și susținerea financiară a Dr. Max, Crucea Roșie achiziționează materialele de protecție împotriva COVID-19 necesare medicilor, asistenților, dar și a echipamentelor necesare salvării bolnavilor. Achizițiile se vor face de la fabrici sau distribuitori de produse sanitare locali sau internaționali (acolo unde se poate se vor prefera fabricile și distribuitorii locali).

De unde știm de ce materiale este nevoie?

 

Crucea Roșie comunică permanent cu Ministerul Sănătății. De aici ne informăm cu privire la materialele și echipamentele necesare în București sau în țară.

Banii pe care îi donez vor fi folosiți numai pentru această cauză?

 

Da. Fiecare sumă donată va fi folosită exclusiv în achiziționarea de materiale și echipamente în lupta cu COVID-19, în cursul acestei pandemii.

Se poate face o donație cash?

 

Organizația Umanitară Crucea Roșie, în parteneriat cu Dr. Max, permite numai donațiile făcute strict prin SMS, tocmai pentru a evita folosirea, în această perioadă, a bancnotelor, acestea putând contribui la răspândirea infecțiilor.

Cine beneficiază de donațiile către Crucea Roșie?

 

Vor beneficia de donații spitalele care au nevoie de aparatură medicală, materiale de protecție și consumabile de unică folosință.

Despre autor
Farmacistul Dr. Max
Farmacistul Dr. Max
La Farmacia Dr. Max punem oamenii pe primul loc si ne dorim sa aducem pacientilor din Romania raspunsuri la unele dintre cele mai frecvente curiozitati medicale si de ingrijire personala. Adevarati specialisti, oameni atenti la ce recomanda sunt mereu aproape de tine si iti pregatesc zilnic articole atent documentate, pentru a-ti oferi informatii corecte si complete despre subiectele tale de interes. Descopera care sunt cele mai frecvente probleme cu care se confrunta organismul uman, cum iti poti mentine starea de bine, dar si multe alte subiecte care te vor ajuta sa fii si sa te simti sanatos, increzator si plin de energie in fiecare zi!
Citiți mai multe de la acest autor
Despre autor
Farmacistul Dr. Max
Farmacistul Dr. Max
La Farmacia Dr. Max punem oamenii pe primul loc si ne dorim sa aducem pacientilor din Romania raspunsuri la unele dintre cele mai frecvente curiozitati medicale si de ingrijire personala. Adevarati...
Citiți mai multe de la acest autor