Intrebari cu solutii (12)

 • Obiceiuri mici, rezultate notabile

  Evoluam cu pasi mici, uneori chiar subtili. Pasii mici pornesc de la obiceiurile marunte, pe care ni le putem impune; stiinta a demonstrat ca asa functioneaza creierul uman. Progresul presupune motivatie si mai ales vointa, iar ele trebuie construite. Si cum altfel decat prin deprinderea obiceiurilor marunte, dar care ne pot transforma viata?
  Obiceiuri mici, rezultate notabile
 • Transforma esecul in succes!

  Fiecare dintre noi ne-am confruntat candva cu obstacole in calea obiectivelor pe care ni le-am propus. Depasirea obstacolelor te ajuta sa fii mai puternic, sa te reinventezi, in timp ce teama continua de esec te tine ancorat in trecut si te impiedica sa evoluezi.
  Transforma esecul in succes!
 • Limbajul nonverbal in afaceri

  La negocieri, in sedinte, la intalnirile de business, la interviurile de angajare este esential sa transmitem cu incredere ceea ce ne-am propus – nu numai verbal, ci si prin gestica si mimica. Studiile demonstreaza ca este nevoie de doar patru minute ca sa facem o impresie buna, iar limbajul trupului conteaza in proportie de 55%. Iata cateva atitudini pe care este indicat sa le transmiteti daca vreti...
  Limbajul nonverbal in afaceri
 • Vindecarea ranilor deschise: ce trebuie sa stii despre procesul de cicatrizare

  Vindecarea ranilor deschise este un proces complex care presupune, in principal, cicatrizarea si regenerarea tesutului care este lezat. Acest proces de vindecare poate dura chiar si cateva saptamani, dar poate fi grabit prin aplicarea unor produse farmaceutice recomandate pentru cicatrizare accelerata, dezinfectare si regenerare a pielii.
  Vindecarea ranilor deschise: ce trebuie sa stii despre procesul de cicatrizare
 • Exfolierea pielii: Cum se indeparteaza corect celulele moarte

  In general, apelam la exfolierea pielii pentru ca ne dorim sa scapam de pielea uscata, acumulata in special in timpul sezonului rece. Procedura numita exfoliere reda stralucirea si finetea pielii si o pregateste pentru sezonul cald.
  Exfolierea pielii: Cum se indeparteaza corect celulele moarte
 • Ce sunt OTC-urile, constrangeri si conditii legale de achizitionare

  Medicamentele sunt esentiale in controlul si prevenirea bolilor, insa pentru a-si atinge scopul, este esential ca utilizarea si administrarea lor sa se faca intr-un mod corespunzator.
  Ce sunt OTC-urile, constrangeri si conditii legale de achizitionare
 • Ranile superficiale: Cum le tratam pentru o vindecare rapida?

  In cazul in care te confrunti cu o zgarietura sau taietura mica, este important sa aplici, de la caz la caz, un dezinfectant pentru rani. Daca nu stii ce fel de dezinfectant pentru rani sa aplici, intreaba profesionistii din farmaciile noastre.
  Ranile superficiale: Cum le tratam pentru o vindecare rapida?
 • Protectia solara: Cum iti protejezi pielea impotriva radiatiilor solare?

  Produsele cu protectie solara nu trebuie sa lipseasca din rutina ta de ingrijire zilnica, mai ales pe perioada verii, cand intensitatea radiatiilor UV este mare si riscul de arsuri solare crescut.
  Protectia solara: Cum iti protejezi pielea impotriva radiatiilor solare?