Intrebari cu solutii (9)

 • Vindecarea ranilor deschise: ce trebuie sa stii despre procesul de cicatrizare

  Vindecarea ranilor deschise este un proces complex care presupune, in principal, cicatrizarea si regenerarea tesutului care este lezat. Acest proces de vindecare poate dura chiar si cateva saptamani, dar poate fi grabit prin aplicarea unor produse farmaceutice recomandate pentru cicatrizare accelerata, dezinfectare si regenerare a pielii.

  Vindecarea ranilor deschise: ce trebuie sa stii despre procesul de cicatrizare
 • Exfolierea pielii: Cum se indeparteaza corect celulele moarte

  In general, apelam la exfolierea pielii pentru ca ne dorim sa scapam de pielea uscata, acumulata in special in timpul sezonului rece. Procedura numita exfoliere reda stralucirea si finetea pielii si o pregateste pentru sezonul cald.

  Exfolierea pielii: Cum se indeparteaza corect celulele moarte
 • Ce sunt OTC-urile, constrangeri si conditii legale de achizitionare

  Medicamentele sunt esentiale in controlul si prevenirea bolilor, insa pentru a-si atinge scopul, este esential ca utilizarea si administrarea lor sa se faca intr-un mod corespunzator.

  Ce sunt OTC-urile, constrangeri si conditii legale de achizitionare
 • Ranile superficiale: Cum le tratam pentru o vindecare rapida?

  In cazul in care te confrunti cu o zgarietura sau taietura mica, este important sa aplici, de la caz la caz, un dezinfectant pentru rani. Daca nu stii ce fel de dezinfectant pentru rani sa aplici, intreaba profesionistii din farmaciile noastre.

  Ranile superficiale: Cum le tratam pentru o vindecare rapida?
 • Protectia solara: Cum iti protejezi pielea impotriva radiatiilor solare?

  Produsele cu protectie solara nu trebuie sa lipseasca din rutina ta de ingrijire zilnica, mai ales pe perioada verii, cand intensitatea radiatiilor UV este mare si riscul de arsuri solare crescut.

  Protectia solara: Cum iti protejezi pielea impotriva radiatiilor solare?
 • Rezerva medicamentele din Farmaciile Dr.Max prin intermediul Call Center-ului nostru

  In farmaciile Dr.Max punem mereu oamenii pe primul loc. Ii ascultam si le dam ce-si doresc, asa ca de acum poti rezerva medicamentele tale in farmaciile Dr.Max. In felul acesta, iti asiguram accesul la medicatia necesara, iar tu eviti drumurile repetate si aglomeratia. Vei gasi toate produsele rezervate de tine intr-o singura locatie, fara a fi nevoit sa mergi din farmacie in farmacie pentru a...

  Rezerva medicamentele din Farmaciile Dr.Max prin intermediul Call Center-ului nostru
 • Reteta compensata: ce este si care sunt regulile de eliberare?

  Daca esti asigurat in sistemul medical de stat si te regasesti pe lista unui medic de familie, inseamna ca poti beneficia si tu de anumite medicamente compensate.

  Reteta compensata: ce este si care sunt regulile de eliberare?
 • Punem oamenii pe primul loc alături de Crucea Roșie Română

  Dr.Max se află în prima linie de ajutorare a celor afectați de noul coronavirus. Ajutați-ne să-i ajutăm pe cei care au nevoie de sănătate!

  Punem oamenii pe primul loc alături de Crucea Roșie Română