Intrebari cu solutii (19)

 • Sport in sarcina: ce e si ce nu e indicat sa faci

  Sportul in sarcina este permis daca nu sunt probleme de sanatate care sa duca la nastere prematura. Miscarea fizica in timpul sarcinii pregateste organismul pentru nastere. Viitoarele mamici au numeroase beneficii ce rezulta din practicarea unui sport sau a miscarii fizice regulate in timpul sarcinii, dar se impun precautii.
  Sport in sarcina: ce e si ce nu e indicat sa faci
 • Piper: tipuri, beneficii, proprietati, utilizari

  Piperul este unul dintre cele mai intrebuintate condimente la nivel mondial. Negru, alb, verde sau rosu, piperul este un produs ce ofera numeroase beneficii pentru sanatate. Componentele bioactive prezente in piper au potential terapeutic impotriva unei game variate de afectiuni de sanatate.
  Piper: tipuri, beneficii, proprietati, utilizari
 • Cordyceps (ciuperca tibetana): beneficii, proprietati, utilizari

  Cordyceps (ciuperca tibetana) este un tip de parazit care se dezvolta pe insecte. In medicina traditionala chineza Cordyceps poate trata obosela, bolile renale si poate fi un ajutor in cresterea apetitului sexual. Pe piata exista suplimente si produse care contin extract de ciuperca tibetana, intrebuintat pentru a oferi suport in tratarea unor afectiuni diferite. 
  Cordyceps (ciuperca tibetana): beneficii, proprietati, utilizari
 • Zahar de cocos: calorii, beneficii, utilizari

  Zaharul de cocos se mai numeste si zahar de palmier de cocos (Cocos Nucifera). Este un zahar natural, obtinut din seva de palmier de cocos. Este adesea confundat cu zaharul de palmier, care este un produs similar, dar facut dintr-un tip diferit de palmier.
  Zahar de cocos: calorii, beneficii, utilizari
 • Vibrator: ghid complet cu tot ce trebuie sa stii

  Multa vreme, orice subiect legat de masturbare sau jucarii sexuale a fost considerat tabu si nu a fost dezbatut pe indelete. Insa, lucrurile incep usor sa se schimbe, mai ales in cazul femeilor, acestea apeland din ce in ce mai des la mici „ajutoare" care sa le asigure putina relaxare si sa le ofere placere.
  Vibrator: ghid complet cu tot ce trebuie sa stii
 • Introvertit versus extrovertit: care sunt diferentele?

  Intre persoanele introvertite si cele extrovertite exista diferente clare, legate de caracteristicile personale, comunicarea, relatiile interumane si abordarea problemelor din viata de zi cu zi. Aceste diferente pot afecta modul in care oamenii se descurca in plan profesional, social si chiar personal. Intelegerea particularitatilor acestor tipuri de personalitate poate ajuta la o mai buna adaptare...
  Introvertit versus extrovertit: care sunt diferentele?
 • In cat timp iese alcoolul din sange?

  Alcoolul este o substanta psihoactiva care afecteaza sistemul nervos central si provoaca o varietate de schimbari in comportament. Odata ingerat, alcoolul este absorbit rapid in sange si se raspandeste prin toate organele si tesuturile corpului. Metabolizarea acestuia implica transformarea alcoolului in produse chimice eliminate din organism prin urina si respiratie.
  In cat timp iese alcoolul din sange?
 • Obiceiuri mici, rezultate notabile

  Evoluam cu pasi mici, uneori chiar subtili. Pasii mici pornesc de la obiceiurile marunte, pe care ni le putem impune; stiinta a demonstrat ca asa functioneaza creierul uman. Progresul presupune motivatie si mai ales vointa, iar ele trebuie construite. Si cum altfel decat prin deprinderea obiceiurilor marunte, dar care ne pot transforma viata?
  Obiceiuri mici, rezultate notabile