La Dr. Max e simplu sa ai grija

1. 4. 2022 · Farmacistul Dr. Max · 4 minute de citit

La Dr. Max gasesti tot ce ai nevoie pentru sanatatea, ingrijirea si frumusetea ta si a familiei tale.

Avem grija sa ai acces usor la produse atat in farmacii, cat si in online.

De aceea, orice tip de nevoie ai avea tu sau familia ta, Dr. Max iti ofera o solutie:

  • Farmacii de proximitate Dr. Max:

Te bucuri de o retea de farmacii accesibila, prezenta in locatii de proximitate. Cu peste 700 de farmacii disponibile in tara, Dr. Max ofera preturi speciale, programe de loialitate si, cel mai important, acces usor la tot ce ai nevoie.

  • Hiper-farmacia Dr. Max:

Hiper-farmacia Dr. Max este locul in care gasesti tot ce vrei pentru sanatatea, ingrijirea si frumusetea ta si a familiei tale. Si mereu ceva in plus.

Vino in noul format de Hiper-farmacie si vei descoperi peste 20.000 de produse, organizate in sase zone: medicamente, inclusiv compensate si gratuite, vitamine si minerale, produse dermato-cosmetice, produse de ingrijire personala, produse pentru mama si copil, aparatura si dispozitive medicale si zona de alimentatie sanatoasa.

Farmacistii si consultantii nostri bine pregatitii sunt gata sa te ajute cu sfaturi si recomandari pentru medicamentele de pe reteta lunara si te asteapta cu hiper-oferte in fiecare zi, la preturi Dr. Max, disponibile doar in baza cardului de loialitate Dr. Max.

Hiper-farmacia Dr. Max pune la dispozitie pacientilor numeroase case de marcat pentru a reduce timpul de asteptare: case de marcat dedicate retetelor, inclusiv cele compensate si gratuite, de la orice casa de asigurari de sanatate din tara, case de tip self-service, unde scanezi si platesti singur, si case cu serviciu de plata asistat.

Te asteptam in Hiper – farmaciile Dr. Max din tara: Arad (Atrium Mall), Bacău (Central Plaza), Balotești (DN1 Value Centre), Brașov (ITC – International Trade Center), București (Veranda Mall, Mega Mall, Vitantis Shopping Center și Cora Alexandriei), Craiova (Electroputere Park), Iași (Iulius Mall, Cartierul Canta și Bd. Alexandru cel Bun – nr.40), Oradea (Lotus Retail Park), Piatra Neamț (Terra Shopping City), Ploiești (Prahova Value Centre), Roman (Roman Value Centre), Sibiu (Shopping City), Târgoviște (Dâmbovița Mall), Timișoara (Iulius Town Mall).

  • E-shop cu livrare acasa:

Uneori, timpul nu ne permite sa ne facem toate cumparaturile asa cum am dori. Din fericire, Dr. Max pune la dispozitie orice solutie ca tu sa ai grija de tine si familia ta.

Cu peste 16.000 de produse in stoc, serviciul E-shop cu livrare acasa este o solutie ideala pentru cei care doresc sa isi comande produsele preferate din confortul casei. E simplu si rapid, si poti comanda oricand ai nevoie.

Gasesti in farmacia online Dr. Max categoriile principale: produse marca proprie Dr. Max, medicamente fara reteta, suplimente alimentare, produse pentru frumusete si ingrijire, pentru mama si copil, dieta si nutritie, remedii naturiste, ingrijire de sezon, aparatura tehnico-medicala.

Livrarea comenzii se face in aproximativ 24h, iar Dr. Max ofera transport gratuit pentru comenzile de peste 200 lei. Plata se poate face cu card sau numerar.

In plus, in sectiunea My account ai posibilitatea de a-ti verifica istoricul de comenzi si iti poti salva toate preferintele legate de viitoarele comenzi.

  • E-shop Click & Collect:

O alta optiune pentru comenzile din farmacia online Dr. Max este serviciul Click & Collect. Mai exact, comanzi si ridici gratuit coletul din oricare farmacie sau Hiper-farmacie Dr. Max disponibila in retea.

Folosind serviciul Click & Collect, ai posibilitatea de a ridica comanda in termen de 10 zile lucratoare, in functie de programul. Poti efectua plata card si numerar, in farmacie.

Daca alegi farmacia Dr. Max, te bucuri de o retea de farmacii accesibila, prezenta in locatii de proximitate, ai parte de un sortiment variat de medicamente si produse la preturi speciale, interactionezi cu farmacisti profesionisti, mereu gata sa te ajute cu cele mai bune recomandari. In plus, ai preturi speciale pentru oferte lunare prin cardul de loialitate Dr. Max.

Dr. Max ofera acces usor la produse de sanatate in peste 700 de farmacii de proximitate, in 20 Hiper–farmacii, si prin comanda din farmacia online Dr. Max cu livrare acasa sau cu ridicare din farmacie.

Despre autor
Farmacistul Dr. Max
Farmacistul Dr. Max
La Farmacia Dr. Max punem oamenii pe primul loc si ne dorim sa aducem pacientilor din Romania raspunsuri la unele dintre cele mai frecvente curiozitati medicale si de ingrijire personala. Adevarati specialisti, oameni atenti la ce recomanda sunt mereu aproape de tine si iti pregatesc zilnic articole atent documentate, pentru a-ti oferi informatii corecte si complete despre subiectele tale de interes. Descopera care sunt cele mai frecvente probleme cu care se confrunta organismul uman, cum iti poti mentine starea de bine, dar si multe alte subiecte care te vor ajuta sa fii si sa te simti sanatos, increzator si plin de energie in fiecare zi!
Citiți mai multe de la acest autor
Despre autor
Farmacistul Dr. Max
Farmacistul Dr. Max
La Farmacia Dr. Max punem oamenii pe primul loc si ne dorim sa aducem pacientilor din Romania raspunsuri la unele dintre cele mai frecvente curiozitati medicale si de ingrijire personala. Adevarati...
Citiți mai multe de la acest autor