Dr.Max. De un an impreuna. Alaturi de oameni

3. 2. 2021 · Farmacistul Dr.Max · 4 minute de citit
Dr.Max. De un an împreună. Alături de oameni

Cuprins:

 1. In februarie 2021, Dr.Max implineste un an de la lansarea in Romania
 2. Ce am facut in acest an?

Dr.Max. De un an impreuna. Alaturi de oameni

Oamenii au nevoie de produse farmaceutice de inalta calitate, dar cu preturi avantajoase.

Oamenii au nevoie de sfaturi personalizate de sanatate de la specialisti in domeniu.

Oamenii au nevoie sa fie ascultati.

Noi, familia de specialisti Dr.Max, am inteles care sunt nevoile esentiale ale celor care trec pragul farmaciilor si nu numai. Am inteles ca acestia isi doresc sa beneficieze si de produse de calitate, si de preturi prietenoase. Am inteles ca, pentru fiecare dintre ei, cel mai important este sa fie ascultat. Si sa simta ca este ascultat de fiecare data.

In februarie 2021, Dr.Max implineste un an de la lansarea in Romania

 • Un an de cand am lansat primele farmacii Dr.Max in tara, numarul lor ajungand, pana in prezent, la peste 450.
 • Un an de cand punem la dispozitia celor care ne trec pragul produse farmaceutice la preturi Dr.MAX de MICI, produse care ii ajuta sa aiba grija de cel mai important lucru: sanatatea.
 • Un an de cand ascultam oamenii zi de zi, pentru a le intelege nevoile si dorintele - pentru ca Oamenii conteaza.

Ce am facut in acest an?

In fiecare activitate derulata, fie ea offline sau online, in vremuri normale sau in plina pandemie, cand specialistii nostri au ramas alaturi de cei care ne-au trecut pragul farmaciilor fizice, noi, cei din echipa Dr.Max, am pus oamenii pe primul loc de fiecare data:

 • Intr-o perioada dificila, in care cadrele medicale au luptat neincetat impotriva coronavirusului si in care sectiile de terapie intensiva din spitalele de boli infectioase si alte unitati medicale din Romania nu aveau suficiente echipamente si aparate necesare pentru tratarea pacientilor infectati cu COVID-19, am fost alaturi de Crucea Rosie in campania de strangere de fonduri pentru dotarea spitalelor din tara noastra.
 • Am inteles dorinta oamenilor de a-si putea comanda online, cu un simplu click, produse farmaceutice. Astfel, in iulie 2020 am lansat farmacia online Dr.Max, farmacie in care se pot gasi de la medicamente care se elibereaza fara reteta, pana la suplimente alimentare, produse de ingrijire personala, produse naturiste, dar si produse din gama proprie Dr.Max. In contextul pandemiei de coronavirus, cand shoppingul online a luat amploare, Dr.Max.ro a reprezentat o alternativa sigura si eficienta pentru farmaciile fizice.
 • Am raspuns nevoii oamenilor de a primi sfaturi si raspunsuri personalizate si specializate la intrebarile legate de sanatate, astfel ca, in mai 2020, am lansat proiectul online Intreaba farmacistul. Cum se desfasoara acesta? Lunar, echipa Dr.Max propune teme de interes general, asa cum este digestia sau imunitatea, si invita utilizatorii de Facebook sa-si exprime curiozitatile despre temele respective. Ulterior, in fiecare marti, intre 11:00 si 13:00, specialistii Dr.Max le ofera acestora raspunsuri personalizate.

Intrucat credem ca este esential ca oamenii sa beneficieze de sfaturi corecte si personalizate, am continuat proiectul Intreaba farmacistul pe pagina de Facebook Dr.Max. Asadar, daca ai diferite intrebari legate de sanatate, te invitam sa ne scrii!

Pentru ca ne-ai fost alaturi in tot acest an, pentru ca ai ales sa ne treci pragul farmaciilor si pentru ca ne-ai acordat incredere, noi, cei din familia Dr.Max, iti multumim! In ceas aniversar, iti promitem ca ne vom ghida in continuare dupa deviza Oamenii conteaza in derularea fiecarui proiect, fie el online sau offline, in recomandarea fiecarui produs farmaceutic, in acordarea fiecarui sfat personalizat. Pentru ca punem oamenii pe primul loc!

***

In final, iti reamintim ca specialistii din familia Dr.Max sunt alaturi de tine atat offline, cat si online si iti pot oferi informatiile de care ai nevoie in legatura cu farmaciile noastre si cu produsele farmaceutice care te intereseaza.

Asadar, fie ca ai nevoie de astfel de informatii sau ca esti in cautarea unor sfaturi personalizate de sanatate, ne poti contacta:

 • la Tel Verde – 0800 080 400;
 • de luni pana vineri, intre orele 8:00 si 16:00, la numarul de telefon dedicat e-shopului Dr.Max: 0372 492 292;
 • pe canalele de social media: Facebook, Instagram, Youtube;
 • offline, in oricare dintre farmaciile Dr.Max din tara.