Dieta (50)

 • Fulgi de porumb: beneficii, proprietati, calorii

  Fulgii de porumb sunt o optiune frecvent intalnita pentru micul dejun, dar sunt produse alimentare delicioase care pot tine locul unor gustari intre mese. Sunt disponibili intr-o gama variata de produse, imbogatiti cu nutrienti si ingrediente adaugate, aportul sporit de nutrienti si fibre ofera efecte pozitive asupra sanatatii, cat timp sunt parte a unei diete echilibrate bazata pe o alimentatie...
  Fulgi de porumb: beneficii, proprietati, calorii
 • Masline: beneficii, proprietati, contraindicatii

  Maslinele sunt fructe delicioase specifice dietei mediteraneene ce contin antioxidanti, minerale si vitamine, dar si grasimi monosaturate cu numeroase beneficii pentru sanatate. Maslinele au fost folosite din timpuri stravechi in scopuri culinare, medicinale si religioase.
  Masline: beneficii, proprietati, contraindicatii
 • Mic dejun copii: sfaturi si idei pentru o alimentatie sanatoasa

  Un mic dejun sanatos este esential pentru copiii de toate varstele, avand numeroase beneficii pentru sanatatea lor. Consumul unui mic dejun echilibrat asigura energia necesara pentru a incepe ziua si sprijina capacitatea de concentrare a copiilor, avand un impact pozitiv asupra performantelor lor scolare si a activitatilor fizice desfasurate.
  Mic dejun copii: sfaturi si idei pentru o alimentatie sanatoasa
 • Mere coapte: beneficii, proprietati, contraindicatii

  In acest articol, vei descoperi fascinanta lume a merelor coapte, afland tot ce trebuie sa stii despre beneficiile lor pentru sanatate, proprietatile nutritive si eventualele contraindicatii. Vei intelege cum consumul de mere coapte poate contribui la imbunatatirea digestiei, reducerea nivelului de colesterol si combaterea inflamatiilor.
  Mere coapte: beneficii, proprietati, contraindicatii
 • Graviola: beneficii, proprietati, utilizari

  Graviola este un fruct exotic al unui arbore care creste in regiuni tropicale si care are o gama variata de utilizari. Traditional, frunzele au fost intrebuintate pentru a trata diabetul, insomnia, cistita, durerile de cap. Fructul poate fi de folos, datorita beneficiilor anticanceroase, in lupta cu cancerul de san, cel de prostata, colorectal si pancreatic.
  Graviola: beneficii, proprietati, utilizari
 • Linte rosie: beneficii, proprietati si utilizari

  Lintea in general a castigat popularitate ca un inlocuitor mult mai ieftin pentru carne in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Astazi, lintea rosie prospera in bucatariile din toata lumea in calitate de proteina nutritiva pe baza de plante care se potriveste aproape tuturor gusturilor.
  Linte rosie: beneficii, proprietati si utilizari
 • Miere de salcam: beneficii, proprietati, contraindicatii

  Asemenea altor tipuri organice de miere, cea de salcam este derivata exclusiv din nectarul florilor acestui arbore. Salcamul este originar din America de Nord, dar prezent si in Europa. Purtand o aroma usor dulce, aceasta varietate de miere este foarte cautata in intreaga lume.
  Miere de salcam: beneficii, proprietati, contraindicatii
 • Ulei de dafin: beneficii, proprietati, utilizari

  Descopera din acest articol secretele uleiului de dafin si cum acesta poate imbunatati sanatatea, frumusetea si starea de bine. Te vei familiariza cu beneficiile sale pentru sanatate, proprietatile sale unice, precum si diversele sale utilizari in medicina si tratamente naturiste. Nu rata ocazia de a-ti imbunatati stilul de viata.
  Ulei de dafin: beneficii, proprietati, utilizari