Dieta (10)

 • Nucile caju - beneficii, proprietati, contraindicatii

  Nucile caju sunt produse de un copac brazilian, care in prezent se planteaza in diverse regiuni calduroase de pe tot globul pamantesc. Te invitam sa afli care sunt beneficiile acestora, ce proprietati le fac deosebite si in ce situatii sunt contraindicate.

  Nucile caju - beneficii, proprietati, contraindicatii
 • Dieta mediteraneana - reguli si riscuri

  Dieta mediteraneana nu se refera, in primul rand, la dieta in sensul clasic al cuvantului. Mai de graba, stilul de alimentatie si de viata mediteranean pune accent pe tot ceea ce inseamna echilibru, grija pentru sanatate si consumil alimentelor benefice pentru organism.

  Dieta mediteraneana - reguli si riscuri
 • Proteinele: Beneficii, surse si rolul acestora in organism

  Proteinele se afla in fiecare celula din organism, iar la baza lor se afla aminoacizii. Afla din acest material ce sunt, mai exact, acestea si prin ce mod pot contribui la sanatatea organismului. 

  Proteinele: Beneficii, surse si rolul acestora in organism
 • Dieta disociata - reguli si riscuri

  Dieta disociata are la baza piramida alimentara si diferitele grupe alimentare, impartite pe zile. Indiferent de tipul dietei disociate, sanatatea trebuie sa fie prioritara, iar la cel mai mic semn de slabiciune din partea organismului, trebuie sa consultati medicul.

  Dieta disociata - reguli si riscuri
 • Solutii pentru o slabire sanatoasa si de durata. Ghid complet cu recomandari

  O greutate echilibrata este importanta nu doar pentru a ne simti mai bine in pielea noastra, ci este benefica si pentru sanatate. Insa, nu reusim intotdeauna sa scapam prea usor de kilogramele in plus sau sa ne mentinem silueta. De aceea, am compus un mic ghid pentru slabit sanatos astfel incat sa poti atinge greutatea ideala si sa reusesti sa o pastrezi.

  Solutii pentru o slabire sanatoasa si de durata. Ghid complet cu recomandari
 • Detoxifiere: cand este bine sa o faci si ce reguli ar trebui sa respecti?

  Consumam in fiecare zi toxine, chiar fara sa ne dam seama. Acestea pot sa duca, in timp, la o functionare deficitara a organismului si chiar la imbolnavire. Tocmai de aceea, detoxifierea organismului se recomanda din cand in cand, pentru ca actiunea are un rol benefic asupra corpului, dar si asupra mintii. Cura de detoxifiere dureaza intre 3-7 zile, dar exista cure de detoxifiere care dureaza si o...

  Detoxifiere: cand este bine sa o faci si ce reguli ar trebui sa respecti?
 • Dieta vegetariana si alaptatul la san: cum o faci corect

  Este foarte important ca femeile sa aiba o dieta echilibrata si sanatoasa pe perioada sarcinii, dar si in timpul alaptatului la san. De altminteri, este recomandat ca acestea sa renunte la obiceiurile nesanatoase din momentul in care au decis sa ramana insarcinate. Daca este cazul, viitoarea mamica trebuie sa renunte, de exemplu, la fumat, la alcool in exces, sau la alimente nesanatoase. Situatia...

  Dieta vegetariana si alaptatul la san: cum o faci corect
 • Ce sa mananci si ce nu, in timpul sarcinii

  Daca esti gravida sau vrei sa fii, trebuie sa dai o atentie deosebita alimentatiei. Iti spunem in acest articol ce sa mananci si ce este mai bine sa eviti, pentru ca tu si copilul tau sa fiti sanatosi.

  Ce sa mananci si ce nu, in timpul sarcinii