Dieta

  (109)
 • Dieta fara carbohidrati: etape, reguli, alimente permise

  Iti doresti o viata mai sanatoasa si sa scapi de kilogramele in plus? O dieta fara carbohidrati reprezinta o abordare interesanta si eficienta in acest sens. Citeste in continuare care sunt regulile si principiile dietei fara carbohidrati, cui ii este aceasta adresata, ce etape implica si, foarte important, cum sa procedezi pentru a nu te ingrasa la loc, ci a te mentine la greutatea dorita!
  Dieta fara carbohidrati: etape, reguli, alimente permise
 • Dieta Montignac: etape, reguli, alimente permise

  Dieta Montignac este una dintre cele mai apreciate diete la nivel mondial, mai ales ca propune o abordare relativ echilibrata a alimentatiei, care poate fi transformata intr-un stil de viata sanatos pentru intreaga familie. Afla, in continuare, care sunt principiile si regulile dietei Montignac, cui ii este adecvata si in ce situatii se dovedeste a fi nerecomandata!
  Dieta Montignac: etape, reguli, alimente permise
 • Dieta vegana: in ce consta, recomandari, contraindicatii

  Veganismul este una dintre solutiile pe care le adopta persoanele care tind catre un stil de viata sanatos si constient. In acest articol poti afla cum sa adopti o dieta vegana, ce alimente sunt incluse sau excluse dintr-un asemenea regim de viata, dar si care sunt beneficiile acestei alegeri. De asemenea, vom discuta despre posibilele riscuri si contraindicatii, oferindu-ti recomandari pentru un...
  Dieta vegana: in ce consta, recomandari, contraindicatii
 • Vegan vs. vegetarian: care este diferenta

  Alimentatia fiecaruia dintre noi joaca un rol esential in mentinerea sanatatii personale. In acest articol poti descoperi care este diferenta intre dieta vegana si cea vegetariana si care este impactul ambelor asupra starii de sanatate a fiecaruia dintre noi. 
  Vegan vs. vegetarian: care este diferenta
 • Dieta militara: etape, avantaje, dezavantaje, contraindicatii

  In acest articol detaliat poti descoperi informatii utile despre Dieta Militara, o dieta care promite rezultate rapide si eficiente in ceea ce priveste pierderea in greutate. Te vei familiariza cu principiile fundamentale, etapele si programul specific acestei diete, precum si cu avantajele si dezavantajele pe care le aduce.
  Dieta militara: etape, avantaje, dezavantaje, contraindicatii
 • Dieta cu mere: etape, avantaje, dezavantaje, contraindicatii

  Descopera secretele dietei cu mere si cum aceasta iti poate imbunatati sanatatea si silueta! Acest articol te va ghida prin etapele dietei, evidentiind avantajele si dezavantajele sale, precum si contraindicatiile si precautiile de care trebuie sa tii cont.
  Dieta cu mere: etape, avantaje, dezavantaje, contraindicatii
 • Cura de slabire: tipuri, reguli, riscuri posibile

  Descopera secretele unei cure de slabire eficiente si sanatoase in acest articol detaliat, dedicat celor care doresc sa isi schimbe stilul de viata si sa obtina rezultate remarcabile. Poti afla despre diferitele tipuri de cure de slabire, cum sa o alegi cea mai potrivita pentru nevoile tale si care sunt regulile esentiale pentru a obtine rezultatele dorite. 
  Cura de slabire: tipuri, reguli, riscuri posibile
 • Dieta Paleo - reguli si riscuri

  Dieta Paleo sau paleolitica este un model alimentar inspirat din Epoca Pietrei, o perioada preistorica in care oamenii foloseau unelte din piatra si nu cultivau inca cereale sau leguminoase. 
  Dieta Paleo - reguli si riscuri