Campanie promotionala Dr. Max, in parteneriat cu SanoPass: pachete de servicii medicale de calitate, la preturi Dr. Max

18. 2. 2021 · Farmacistul Dr. Max · 4 minute de citit

Cuprins:

 1. SanoPass–platforma care digitalizeaza, conecteaza și individualizeaza toate serviciile de preventie medicala
 2. Servicii de preventie medicala adaptate nevoilor tale
 3. Cum beneficiezi de discountul de 50% la pachetele SanoPass?

Inca de cand am lansat primele farmacii in Romania, acum un an, noi, familia de specialisti Dr. Max, am inteles care sunt nevoile esentiale ale celor care ne trec pragul sau care ne acceseaza site-ul, in cautarea unor produse farmaceutice potrivite nevoilor lor. Am inteles ca oamenii isi doresc sa beneficieze de produse de inalta calitate, la preturi Dr. Max. Am inteles ca acestia au nevoie sa fie ascultati si sa primeasca sfaturi personalizate.

In egala masura, am inteles si ca serviciile de preventie medicala sunt extrem de importante pentru fiecare dintre ei, acestea avand un rol important in mentinerea starii optime de sanatate. Pentru a se bucura de o viata echilibrata, oamenii isi doresc acces la servicii medicale personalizate, in functie de nevoi si de problemele lor de sanatate.

Pentru ca ascultam nevoile oamenilor, zi de zi, si pentru ca ne dorim sa le facilitam accesul la servicii de preventie medicala, cu preturi accesibile, noi, cei din familia Dr. Max, alaturi de echipa SanoPass oferim un discount de 50% la toate pachetele de servicii SanoPass.

SanoPass–platforma care digitalizeaza, conecteaza și individualizeaza toate serviciile de preventie medicala

SanoPass, concept unic in Europa, este o platforma care digitalizeaza, conecteaza si individualizeaza toate serviciile de preventie medicala. Astfel, beneficiarii sai au acces la peste 850 de clinici partenere, isi pot face programari, direct din aplicatie, in maximum 48 de ore, la clinica dorita si au acces nelimitat la consiliere medicala telefonica prin Telios Care, prima companie de telemedicina din Romania.

Platforma SanoPass a fost creata cu scopul de a promova un stil de viata sanatos si de a facilita accesul beneficiarilor atat la servicii de preventie medicala, cat si la servicii de sport si nutritie.

Servicii de preventie medicala adaptate nevoilor tale

Magazinul online SanoPass cuprinde o gama generoasa de pachete de servicii, concepute astfel incat sa raspunda unor categorii diferite de nevoi si eventuale probleme de sanatate:

 • consiliere medicala telefonica;
 • SanoPass Primar (abonament de baza pentru monitorizarea starii de sanatate);
 • SanoPass Family Primar (compus din 3 abonamente SanoPass Primar);
 • SanoPass Principal;
 • SanoPass Family Principal (compus din 3 abonamente SanoPass Principal);
 • SanoPass Premium;
 • Pachet Family Premium (compus din 3 abonamente SanoPass Premium);
 • Pachet Monitorizare Covid.

Daca vrei unul dintre pachetele Family, inainte de a adauga produsul in cosul de cumparaturi, asigura-te ca il alegi pe cel potrivit pentru tine si pentru familia ta. In acest scop, citeste, cu atentie, descrierea fiecarui produs in parte.

IMPORTANT!

 • Serviciile medicale cumparate nu sunt limitate, din punct de vedere financiar, cu o singura exceptie: exista o suma maxima disponibila pentru analizele medicale.
 • Ai acces la orice serviciu din pachetele SanoPass, FARA TRIMITERE MEDICALA.
 • Poti beneficia de un pret promotional la produsul dorit, pana pe 10 martie 2021

Cum beneficiezi de discountul de 50% la pachetele SanoPass?

Pentru a beneficia de pretul promotional la produsul dorit, trebuie doar sa folosesti codul DRMAX50, pana pe 10 martie 2021. Dupa ce adaugi produsul (sau produsele) in cosul de cumparaturi si dai click pe „Vezi cosul”, adauga codul promotional DRMAX50 in caseta „Cod cupon” (sub lista de produse, in partea stanga).

Poti achizitiona produsele, prin codul de discount DRMAX50, in urmatoarele moduri:

 • plata integrala a produsului (one time payment);
 • plata in 3, 6 sau 12 rate lunare, doar printr-un card StarBT.

In cele din urma, pentru a te bucura de serviciile medicale incluse in pachetul ales, descarca aplicatia gratuita SanoPass. Astfel, poti face programari, in maximum 48 de ore, la clinicile partenere SanoPass, poti urmari ofertele speciale valabile in clinicile partenere, dar, si in sali de fitness si la alti furnizori de servicii de preventie medicala sau iti poti vedea raportul medical. Aplicatia SanoPass este disponibila:

Afla, din acest filmulet, cum poti utiliza aplicatia SanoPass.

Daca intampini dificultati tehnice sau la achizitionarea abonamentului dorit, poti contacta echipa SanoPass pe chat (24/7), la numarul de telefon 40 374 902 020 sau pe e-mail, la adresa office@sanopass.ro.

In final, iti reamintim ca produsele farmaceutice si serviciile de preventie medicala personalizate, de calitate, dar, cu preturi accesibile, te ajuta sa te bucuri de o viata sanatoasa.

Despre autor
Farmacistul Dr. Max
Farmacistul Dr. Max
La Farmacia Dr. Max punem oamenii pe primul loc si ne dorim sa aducem pacientilor din Romania raspunsuri la unele dintre cele mai frecvente curiozitati medicale si de ingrijire personala. Adevarati specialisti, oameni atenti la ce recomanda sunt mereu aproape de tine si iti pregatesc zilnic articole atent documentate, pentru a-ti oferi informatii corecte si complete despre subiectele tale de interes. Descopera care sunt cele mai frecvente probleme cu care se confrunta organismul uman, cum iti poti mentine starea de bine, dar si multe alte subiecte care te vor ajuta sa fii si sa te simti sanatos, increzator si plin de energie in fiecare zi!
Citiți mai multe de la acest autor
Despre autor
Farmacistul Dr. Max
Farmacistul Dr. Max
La Farmacia Dr. Max punem oamenii pe primul loc si ne dorim sa aducem pacientilor din Romania raspunsuri la unele dintre cele mai frecvente curiozitati medicale si de ingrijire personala. Adevarati...
Citiți mai multe de la acest autor