Wobenzym, 40 drajeuri, Mucos Pharma

Medicamente fara reteta

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

28,99 Lei

Descriere si prospect: Wobenzym, 40 drajeuri, Mucos Pharma

5334664

Wobenzym este indicat ca medicatie adjuvanta in diferite afectiuni cu componenta inflamatorie: tromboflebita si sindrom posttrombotic, inflamatii ale tractului urogenital, boli reumatice; stari inflamatorii de natura traumatica sau consecutive interventiilor chirurgicale stomatologice si altor interventii minore, inflamatii provocate de iradiere.

Ingrediente:

Un drajeu gastro-rezistent contine pancreatina 100 mg (echivalent cu 300 U-FIP proteolitice, 4000 U-FIP amilolitice si 4500 U-FIP lipolitice), tripsina 24 mg (echivalent cu 360 U- FIP), chimotripsina 1 mg (echivalent cu 5 μkat), bromelina 45 mg (echivalent cu 225 U-FIP), papaina 60 mg (echivalent cu 90 U-FIP), amilaza 10 mg (echivalent cu 50 UFIP), lipaza 10 mg (echivalent cu U-34 FIP), rutozid trihidrat 50 mg. 

Mod de utilizare:

Doza uzuala la adulti este de 2-3 drajeuri de 3 ori pe zi, administrate cu un pahar cu apa, ½-1 oră înaintea meselor de dimineata, pranz si seara. Drajeurile se inghit intacte. Doza maxima este de 10 drajeuri de 3 ori pe zi. Tratamentul se face pana la disparitia simptomelor. 

 

Forma de prezentare: 40 drajeuri

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.