Osteocare efervescent, 20 comprimate, Vitabiotics

Suplimente alimentare

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

21,49 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

5337336

Proprietati:

Osteocare Fizz contine forma D3 preferata de Vitamina D. Vitamina D3, cunoscuta si sub denumirea de colecalciferol, este forma de vitamina D care este produsa de piele la expunerea la soare. D3 este forma preferata de vitamina D, deoarece este forma specifica facuta in corpul uman si, prin urmare, este mai eficienta decat D2, care se gaseste in unele suplimente.

Fara aspartam.Potrivit pentru vegetarieni.

Formula usor de absorbit.

Ingrediente:

20 comprimate efervescente, gust de portocala Imbogatite cu: Seleniu- antioxidant, amelioreaza simptomele neurovegetative din menopauza Cupru- rol in reconstructia matricei osoase Mangan- stimuleaza metabolismul osos Vit. C- participa la sinteza colagenului din oase, cartilaje 1 cp.contine: 400mg Ca, 50 mg Mg, 5 mg Zn, 2.5 mcg (100 U.I) Vit. D3 , 0.5 mg Cu, 0.75 mg Mn, 25 mcg Se, 60 mg Vit.

Nu contine zahar,coloranti artificiali, conservanti, gluten, sare, drojdie, hormoni.

Mod de administrare:

1 cp 1-2 ori/zi Osteocare este un supliment alimentar.

Precautii:

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si variata si un stil de viata sanatos.

Ca si in cazul altor suplimente alimentare, solicitati sfaturi profesionale inainte de a utiliza daca sunteti sub supraveghere medicala, gravida, alaptati, suferiti de alergii alimentare sau sunteti alergic la oricare dintre ingrediente.

Forma de prezentare:20 tablete efervescente

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.