Uribene, 20 capsule, Polisano

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

29,48 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Uribene, 20 capsule, Polisano

7522246

URIBENE este un supliment alimentar, cu o compozitie bazata pe extracte de origine vegetala, respectiv extractul de Merisor American (Extract uscat de Vaccinium macrocarpon ) si extractul uscat de Ursolia (Salvia Officinalis).
URIBENE sustine buna functionare a aparatului urinar, ajuta la prevenirea instalarii bacteriilor in peretii tractului urinar, contribuie la refacerea florei naturale.
URIBENE ajuta la diminuarea riscului de aparitie a infectiilor urinare manifestate prin cresterea frecventei urinarilor, disconfort si usturimi locale, durere in abdomenul inferior sau in regiunea lombara.
Extractul uscat de Ursolia (Salvia Officinalis) contine derivati flavonici, acizi polifenolicarboxilici( acid rozmarinic, cafeic, clorogenic, ferulic), taninuri catehice, principii amare (picrosalvina, acid carnasolic, carnasol), derivati triterpenici (acid crategolic, ursolic, oleanolic), vitamina C, vitamina B1 ( cantitate mica), enzime ( peroxidaze, oxoreductaze). Printre actiunile sale remarcam efectul stomahic ( prin principiile amare), estrogen, emenagog, hipoglicemiant (prin taninuri, cu reducerea absorbtiei glucozei), antiseptic, coleretic, spasmolitic( prin uleiul volatile si derivatii flavonici). Este utilizat in sindromul dispeptic, balonare, anorexie, tulburari de climactariu, viroza, hiperhidroza, sau ca tratament simptomatic in gingivite, stomatite, laringite, faringite.
Extractul de Merisor American (Extract uscat de Vaccinium macrocarpon ) reprezinta o sursa bogata de bioflavonoide, compusi fenolici si alte substante naturale. Merisorul contine antioxidanti naturali, care ajuta la protectia celulelor si tesuturilor de radicali liberi.
Extractul de Merisor contine proantocianidoli, care adera la proteinele fimbrilare ale E coli, inconjurand, izoland si interferand cu aderenta bacteriei de celulele epiteliale ale tractului urinar. Fructoza din extract contribuie de asemenea la activitatea antibacteriana a merisorului.

Mod de administrare:
Portia recomandata pentru adulti: 1-3 capsule pe zi.
Capsulele se inghit intregi, cu o cantitate suficienta de apa.

Ingrediente active/capsula:
- extract din fructe de Merisor/Afin-american (Vaccinium macrocarpon) cu 40% proantocianidine: 200 mg
- extract uscat din frunze de Salvie (Salvia officinalis): 100 mg

Forma de prezentare: Cutie 20 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 31.01.2021