Suplimente alimentare

Uractiv Drink, 8 plicuri, Uractiv

Brand: URACTIV
26,17 Lei

Pret / CUTIE: 3,27 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Uractiv Drink, 8 plicuri, Uractiv

652384608

Uractiv Drink se distinge printr-o combinatie unica de substante active continute in extractul concentrat de strugurii-ursului, extractul de pir, uleiul esential purificat de anason-stelat, uleiul esential de menta, care contribuie la mentinerea sanatatii aparatului urinar si sustine functia excretorie a rinichilor.

Beneficii:

  • Distruge si elimina microorganismele patogene de la nivelul tractului urinar;
  • Contribuie la ameliorarea senzatiei de disconfort;
  • Limpezeste urina si reduce mirosul neplacut specific in infectiile urinare;
  • Testele de laborator au confirmat ca URACTIV actioneaza eficient asupra E. coli (bacterie responsabila de provocarea a 85% din cazurile de infectie urinara).

Ingrediente active: extract hidroalcoolic uscat din frunze de strugurii-ursului, extract hidroalcoolic uscat din rizomi de pir, ulei esential purificat din fructe de anason-stelat, ulei esential din frunze de menta.

Ingrediente: fructoza, corectori de aciditate (citrat de sodium acid citric), extract de strugurii-ursului, extract de pir, colorant (beta-caroten), ulei esential purificat de anason stelat, ulei esential de menta, indulcitor (aspartam).

Mod de utilizare:

  • Copii pest e 12 ani: cate 1 plic de 2 ori pe zi;
  • Adulti: cate 1 plic de 3 ori pe zi.

Mod de prezentare: o cutie cu 8 plicuri.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.