Uno Bil, 30 comprimate, Solacium

Suplimente alimentare

26,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7524483

Cele 5 extracte naturale din compozitia Uno Bil actioneaza sinergic pentru a stimula fluxul biliar si contractilitatea vezicii biliare, efecte necesare ameliorarii dischineziei biliare. Extractul de Anghinare, prin continutul bogat in cinarina si acid clorogenic, manifesta un puternic efect colagog (stimuleaza eliminarea bilei din vezica biliara), bila fiind eliminata mai usor pentru a contribui la procesul de digestie. Extractul de Cicoare are efect analgezic comparabil ca intensitate cu cel al ibuprofenului si actioneaza pe migrena de origine biliara si durere. Manifesta alaturi de extractul de anghinare efect antispastic regland motilitatea vezicii biliare. Extractul de Fumaria officinalis prin continutul bogat in protopina amelioreaza disconfortul de origine spastica al vezicii biliare manifestand efect colagog.

L-metionina este un aminoacid esential si un precursor al cisteinei. Este implicata in sinteza carnitinei si a s-adenozilmetioninei cu functii biologice importante. Metabolizarea metioninei are loc in ficat. Metionina a fost utilizata cu succes pentru a sustine functia hepatica dar si fluxul normal de bila. Silimarina este unul dintre principalii colagogi naturali ce actioneaza ca un agent hepatoprotector multifunctional prin stimularea sintezei si secretiei de acizi biliari si activarea biotransformarii si eliminarii compusilor colestatici de la nivel hepatic prin intermediul hepatocitelor.

Ingrediente: L-metionina 300mg; fumarita 240mg; extract de cicoare 240mg; extract de silimarina 160mg; extract de anghinare 100mg.

Mod de administrare: 1 comprimat de doua ori pe zi, intre mese.

Recomandari: Se recomanda a fi utilizat in caz de diskinezie biliara, insuficienta biliara, indigestie, migrena de origine biliara.

Precautii:

A nu se consuma de persoanele cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

A nu se consuma de femeile insarcinate sau cele care alapteaza.

Forma de prezentare: 30 comprimate

Data ultimei actualizari 20.04.2021